Mik azok a ruhadarabok amik szerintetek a magas nőknek jól állnak?
Figyelt kérdés
2023. szept. 30. 18:05
2/5 anonim válasza:
ez attól függ, milyen stílus meg neked mi tetszik.. én kb mindent hordok és magas vagyok, kivéve magassarkút, de azt nem is szeretnék, illetve a lábszár középig, vádlinál hülyén véget érő szoknyákat és nadrágokat kerülöm, mert szerintem előnytelenek, de nem is tetszenek
továbbá az alkatodtól is függ ez
5/5 anonim válasza:
A magas nöknek szerencsere mindent fel lehet venni, minden jol all nekik. Persze csak akkor, ha vekony, vagy normal testalkatuak. A magassarku is nagyon jol all nekik. En pl. nem vagyok törpe, inkabb magasabb, de magas sarkuban (7 cm plato) egyszerüen minden ruha v. nadrag is jobban all.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!