Órásra nyugodtan rá lehet bízni az órát?
Figyelt kérdés
Szíjat szeretnék cseréltetni a karórámon, viszont nem tudom mennyire vigyáznak rájuk.
Ebben az esetben például attól tartok, hogy nem egy puha felületre teszi le és összekarcolja az óra üvegét, vagy ahogy kiveszi a teleszkópokat közben megsérti, megkarcolja a tokfület azzal az eszközzel.
Nektek van negatív tapasztalatotok?
2023. okt. 2. 09:42
1/2 winR válasza:
Ha voltál már órásnál, láthatod, hogy amin dolgozik, az egy puha, karcmentes felület. Én 10 éve vettem akkoriban egy 300ezres órát, kétszer volt már órásnál, de nem történt vele semmi.
2/2 anonim válasza:
Nem, ahogy pékségben sem szabad kiflit venni, vagy mobilboltban telefont. Én a helyedben egy rövidlátó Alzheimeres kazánkováccsal cseréltetném ki a szíjat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!