Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Illik hozzám ez a fürdőruha?

Illik hozzám ez a fürdőruha?

Figyelt kérdés

Nem rég vettem egy fürdőruhát, nagyon megtetszett rajtam. Mentünk múlt héten fürdőbe és a barátnőim leszólták, hogy nem az én alakomhoz illik, lenyomja a mellem és nem látszik a vékony derekam. Kicsit elvették a kedvem. Ti mit gondoltok, illok hozzám?

[link]

2023. szept. 21. 23:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem nagyon csinos, és a te melled nem szorul rá arra hogy felnyomják

a nyakadba anélkül is látszik, hogy van.

2023. szept. 22. 07:55
 12/17 A kérdező kommentje:
Koszonom. Hat nem valami nagyok, de azert valami latszik
2023. szept. 22. 07:56
 13/17 anonim ***** válasza:
90%

Egy ilyen fürdőruhánál nem a méret a lényeg (nyilván persze nagyon laposan nem áll jól), hanem a forma. Nekem pl. alapból szétfele állnak a melleim, pedig nem kicsik, úgyhogy nekem muszáj kosaras vagy minimum szivacsos fürdőruha. Egy ilyenben én úgy néznék ki, mint a vénasszonyok a hasigcsöccsel, vagy egy kamaszlány, aki lenyúlta anyu cuccát, mert a mellem formája miatt nekem úgy lenyomná, hogy az íve kb. teljesen eltűnne. (Egyszer vállaltam be egy hasonló darabot fiatalabban, mármint úgy hasonló, hogy nem tartott eléggé, még jól is állt elsőre, de utólag évekig röhögtünk a képeken barátnőkkel, hogy vizesen úgy néztem ki, mint akinek épp elúszik a bal melle a messzibe. :D)

Neked szép íve, szép formája van, ez nem tűnik el attól, hogy a szabás picit lenyomja. Persze, oldalról nem lesz akkora cicid, mintha egy formázott melltartóban, jól dekoltált blúzban néznéd - valószínűleg ezt látják/nehezményezik a barátnőid is -, de egy ilyen darabnál ez teljesen normális. Ha jól érzed magad benne, viseld bátran, kellően merész a dekoltázs ahhoz, hogy ellensúlyozza a szabás "hibáit", a melleddel és a derekaddal se lesz gond. :)

2023. szept. 22. 10:24
 14/17 anonim ***** válasza:
31%
szerintem semmi baj vele. nem olyan ribis hatásu ami nagy előny. csak kicsit lehetne még hosszabb lábaid között mert tul rövid és az már ribis egy picikét.
2023. szept. 22. 10:33
 15/17 hosszúhajú ***** válasza:
20%
nagyon lóg benne a melled. a mély dekoltázs és hogy le van nyomva még hosszabbnak, azaz lógóbbnak mutatja.
2023. szept. 24. 02:05
 16/17 hosszúhajú ***** válasza:
67%
hallgass a barátnőidre...
2023. szept. 24. 02:06
 17/17 anonim ***** válasza:
39%
Férfi vagyok. Szerintem nagyon jó választás volt a részedről ez a fürdőruha ! Ez tökéletesen illik az alakodhoz ! Kellőképpen kihangsúlyozza a csodás alakodat és a szép melleidet is. Nem túl kihívó és nem is visszafogott kialakítású . Tehát szerintem illik hozzád ! Viseld bátran ! Ne foglalkozz a negatív véleményekkel !
2023. szept. 25. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!