Milyen fürdőruha illik hozzám?
14 éves lány vagyok. Sötétbarna szemem, közepesen barna hajam, és barna bőröm van.
169cm és 53kg.
Eléggé kicsi mellem van 70-75A.A derekam vékony a csípőm széles, de nem túlságosan. A fenekemmel van egy kis probléma. Mindjárt itt a nyár és tanácstalan vagyok.. Segítsetek !!
szia. ahogy leírtad a tested kb egyezünk, csak nekem a hajam színe vörös. nekem a vállam is széles mondjuk.
most jó napbarnított és szolibarna vagyok.
most rendeltem magamnak internetről rikító zöld bikinit, a barna bőrhöz az élénk színek jól mennek szerintem:)
Sajnos nekem is kicsi a mellem szóval sokat kell válogatnom mindig, mert ami tetszik bikini nem szivacsos mert csak a nagy mellűekre gondolnak. :/ 300 ftért vettem bikinibe való szivacsot 1x és egyik bikinimet úgy tuningoltam föl :)
remélem tudtam segíteni, de ha érdekel küldök képet priviben, hogy milyen van meg volt :)
20/L
Kifejezetten kicsi (A-B kosár) mellre való az egyenes szabású, általában pánt nélküli bikini (pl [link] ). A háromszög alakút, valamint a normál kosarasat felejtsd el, mert ahhoz kell mell.
Ha a fenekeddel probléma van, akkor pedig a francia alsót ajánlanám, vagy ha nagyon nagy problémád van, akkor a kis sortort - úgyis divatba jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!