Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csináljak? Az új fürdörihá...

Mit csináljak? Az új fürdörihám alsoja nagy! Milyen szin illik hozzá? Többi lennt!

Figyelt kérdés
Vettem egy s-es fürdöruhat a felsö jó az alsó viszont hatalmas el van számozzva! Mit csináljak vele? Vegyek egy másik alsot ami jo? A baj az hogy a fürdöruha szine elég különleges (uv, élénk barack) úgy hogy biztos h ugyan olyan szinut nem fogok talalni...most mit csináljak??

2013. jún. 9. 08:13
 1/7 anonim ***** válasza:
BÁrmilyen:D Asszem' most divat totál eltérő alsót és felsőt hordani a strandon. De szerintem vegyél újat:) vagy ha most vetted, miért nem próbáltad fel?
2013. jún. 9. 08:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Vidd vissza, ha nem lett jó. Ha mostanában vetted, akkor vissza kell vegyék.
2013. jún. 9. 09:04
 3/7 A kérdező kommentje:
az a baj hogy már leszedtem róla minden cimkét.
2013. jún. 9. 09:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen kell, hogy ugyanolyan színű legyen az alsó. Jó, színben nem árt, ha passzol hozzá, de onnantól kezdve mindegy, milyen. Pl. így látatlanban jól mutatna feketével, királykékkel.
2013. jún. 9. 13:47
 5/7 A kérdező kommentje:
én is arra gondoltam hogy veszek egy tezeniszes fekete alsot hozzá...de ha kell lefényképezem!
2013. jún. 9. 15:28
 6/7 anonim ***** válasza:

vidd vissza

fekete fehér kék

2013. jún. 9. 21:21
 7/7 A kérdező kommentje:
nem ciki hogy két szinü? mármint hogy eltérö a szinek!
2013. jún. 10. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!