Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hordanád ezt a cipőt? Milyen...

Hordanád ezt a cipőt? Milyen ruhákkal illik össze?

Figyelt kérdés

[link]

Nemrég vettem, nagyon megtetszett ez a dc cipő, nagyon kényelmes, vagány és a színe is jó. Viszont nem tudom mivel lehet hordani, mert eddig nem volt ilyen fajta cipőm, csak sport és tenisz cipőm. Ötletek és vélemény?

(Fekete, csak a blitz miatt látszik ilyennek)

2013. jún. 6. 20:23
 1/4 anonim válasza:

úúúú, én ezt a varázsnadrágommal hordanám, ami egy nagyonbőszárú farmer, csak azért varázsnadrág, mert anya ki akarja dobni, mert szte ronda és ezzel védtemmeg. :-D

Illetve sztem hordhatod még csőszárú farmerrel is.

2013. jún. 6. 20:33
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem nagyon tetszik a cipő, nekem is ilyen típusú cipőm van, 2 féle képpen lehet hordani, ezt a cipőt, vagy egy csőszárú nadrággal, és azt belehúzod a cipőbe, vagy egy bő szárúval és azt meg kivülre húzod, és úgy nem látszik annyi a cipőből.
2013. jún. 6. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Én csőszárúval hordanám
2013. jún. 7. 12:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik (nem hordanám) valahogy nem jön be az ilyesmi stílus. Farmerral tudnám elképzelni ( bármilyen fazonnal).
2013. jún. 8. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!