Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen összeállítás illik...

Milyen összeállítás illik hozzá? Jó lehet, amit választottam?

Figyelt kérdés

Sajna nem tehetek fel képet de annyit mondhatok, hogy a barátom (jelzem fiú) bandája klippet fog forgatni és én lettem megbízva az öltöztetéssel. No most egy szőkésbarna hajhoz, kék szemhez viszonylag magas és vékony alkatra milyen színek ill. stílus lenne a nyerő? Zenei stílusban pop rock a banda, a barátom pedig mint énekesük egy kicsit romantikus ember, talán nem is annyira beszédes. Szeretném egy picit kiemelni az átlagosból egy kis színnel, de semmi extrém. Az én személyes ötletem egy csokibarna nadrág volt fehér pólóval fölé pedig valamilyen zöldes színnel ami nagyon megy a hajához, ill. valamilyen zöldes cipő...

Ha így fejben van elképzelésetek mivel dobhatnám még fel kérlek segítsetek!

2013. máj. 30. 15:49
 1/3 A kérdező kommentje:
*zöldes színű inggel
2013. máj. 30. 15:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Na egy újabb Rock Tenors féle borzadály van születőben, mondhatni népi ixfaktor.
2013. máj. 30. 15:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Ez egyáltalán nem igaz....rühellem az olyasmit, szóba sem állnék olyan emberekkel, zenében nőttem fel meg tudom itélni milyen....és bocsi de baromira nem ez volt a kérdés, a személyes véleményedet meg tartsd meg! Köszöntem!
2013. máj. 30. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!