Illik hozzám ez a fürdőruha?
Nem rég vettem egy fürdőruhát, nagyon megtetszett rajtam. Mentünk múlt héten fürdőbe és a barátnőim leszólták, hogy nem az én alakomhoz illik, lenyomja a mellem és nem látszik a vékony derekam. Kicsit elvették a kedvem. Ti mit gondoltok, illok hozzám?
Szerintem az égvilágon semmi gond nincs vele. Ha a felsőrész tart is valamennyit, jobbra-balra nem szöknek a cicik, ha úszol, akkor nincs gond. :) Igen, egy picit lenyomja a melleidet, de ez a szabás így működik, teljesen normális.
Személy szerint én nem szeretem az ilyen fürdőruhákat, pont emiatt, mert a cicirész nem formázott, nincs benne semmilyen betét - engem zavar.
De te láthatóan jól érezted magad benne eddig, a melleid is kellően formásak még lenyomva is, ne hagyd, hogy a barinők elvegyék a kedved.
Semmi gond ezzel a fürdőruhával, nagyon jól áll!
Csinos vagy benne.
Didkótól felfele jó.
A feneke nagyon nem tetszik.
Meg az anyaga sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!