Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szoktatok kiöltözve menni...

Szoktatok kiöltözve menni dolgozni?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy magatoktól, amikor amúgy nem kötelező?

Mit viseltek olyankor?

Én is szeretnék kosztümben menni, de nem tudom, mennyire szokás, vagy furcsa. Az biztos, hogy nálunk nem szokás.

25/L

2023. szept. 13. 06:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%
Egyetemen oktatok. Szóval nem lenne kirívó, ha öltönyben járnék. De nem vagyok az a kiöltözős típus, meg még fiatalabb is vagyok. Így simán farmer, póló, sportcipőben járok általában. Na meg legtöbbször biciklivel járok munkába. Fura lenne öltönyben kiöltözve tekerni. Bár tudom pl a japánoknál ez divat. De nálunk annyira nem. Nem is lenne kényelmes, meg nyáron simán beleizzadnék. Nem praktikus.
2023. szept. 14. 08:39
 12/13 anonim ***** válasza:
64%
Nekem ez a hétköznapi viselet
2023. szept. 14. 17:21
 13/13 anonim ***** válasza:
64%

Szeretnék, de mostani munkahelyemre nincs értelme. Korábban önkormányzatnál is dolgoztam, oda vettem néha.

Mostanában hétvégente gyülekezetbe veszem föl.

2023. szept. 14. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!