Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi lesz ha azokat a ruhákat...

Mi lesz ha azokat a ruhákat amiket nem lehetne mosógépben mosni de mégis abba mosom?

Figyelt kérdés
Látok olyan ruhát amire az van írva hogy kézzel lehet mosni? Nagy baj ha ezeket gépbe mossuk vagy nem igazán számit?

2023. szept. 8. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy milyen anyag! Nekem van olyan kabátom, ami belül vatta béléses, na most ha azt gépben mosnám egy csomóba összeállna az egész.

Na meg vannak olyan ruhák, amik összemennek, vagy kinyúlnak.

2023. szept. 8. 19:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Itt én elsősorban polokra és pulcsikra értem
2023. szept. 8. 19:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Hat neten úgy írja hogy a pulcsi anyaga az 51% pamut és 49% poliészter
2023. szept. 8. 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem érdemes próbálkozni vele, én egyszer tettem be a gépbe egy "csak kézzel mosható" pulóvert, gondoltam, 30 fokon nem lesz baja. Az anyagának tulajdonképpen tényleg nem lett baja, de nem mondtad volna meg róla, hogy korábban pulóver volt...

Mosd ki inkább kéz között az ilyen cuccokat.

2023. szept. 8. 21:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Általában tönkremennek, nem bírja az anyaguk a gépi mosást és utána már nem olyan lesz, mint korábban. Van amelyik rövid, alacsony hőfokos mosást kibír, de nem biztos, hogy érdemes kockáztatni, ha utána egy része kuka. Mosd ki kézzel vagy ha nem akarsz vele bajlódni, többet ne vegyél ilyen ruhákat.
2023. szept. 9. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!