Fiatal asszonyok, menyecskék, leányok! Az otthoni papucson kívül hány pár (csizma, topánka, cipő, szandál, egyéb) lábbelitek van? És szerintetek egyébként hány párra lenne valóban szükség?
Hétköznapokra kb. 4 szandál, 2 vászoncipő, 3 félcipő, 1 vékony téli cipő, 1 vastag téli cipő. Ez összesen 11 db. Ezen kívül 2-3 különböző színű és vastagságú ünnepi cipő, 1 edzőcipő, 1 strandpapucs. Ez még mindig "csak" 15.
A baj azzal van, hogy ugyanennyit össze tudnék szedni, ami szakadt/kényelmetlen/sose szerettem, de nem dobtam ki, mert "majd jó lesz az még". Legutóbb is azért vettem már félcipőt, mert be lehetett látni oldalról a másikba. Ennek ellenére még mindig ott van az is a polcomon.
Nekem sok cipom van (20+)
Nekem fontos, hogy valtogassam oket, szinben, stilusban passzoljon a ruhamhoz, taskamhoz
Egy nonek mindig elfer plusz 1 par cipo 😅
Megszámoltam, 24 pár.
És néhány hónapja válogattam ki őket. Úgyhogy ezek azok, amiket hordok és jó állapotban vannak.
8
Elhangzott egy kérdés. Ha nem akarsz, nem kell válaszolnod. De akkor ne is válaszolj szerintem.
1pár:nyári túra bakancs.
Magassarku téli csizma.
Téli túra bakancs.
2pár:sport cipő
Magassarkú papucs:1 flip flop, 1éktalpú.
3pár:flip flop (lapos talpú)
4pár magassarú cipő.
6pár magassarkú szandi.
20 igen 20pár!!!szörmés papucs.
És lesz még több is.
Hát nem valami sok.
1 pár bélelt, magas szárú téli bakancs. Rohadt meleg, de átázik. Nem szívesen hordom.
1 pár őszi, téli félcipő. Temetésre vettem, azóta nem volt rajtam. Pedig divatos fazon, csak be kéne járatni.
2 pár vászoncipő, az egyik farmer. Ha nem szakad az eső és nincs túl hideg, télen, nyáron felveszem őket.
2 pár flip-flop papucs. Az egyik vastag műanyag talpú, széles pántokkal. Az nem nagyon volt rajtam. Merev és csúszik a talpa. A másik vékony, pár száz forintos darab. Utcára ritkán veszem fel, valahogy kedvenc otthoni papucsom lett.
1 pár Birkenstock típusú lábújjközös műanyag papucs. Viszonylag új szerzemény. Nagyon kényelmes, még ilyenkor is hordom.
2 pár bőr saruszandál. Elnyűtt, tropára hordott darabok. Alig várom, hogy újakra cserélhessem őket, de már nem éppen olcsók az ilyenek.
Lehet, majd jövőre megpróbálom mezítláb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!