Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiatal asszonyok, menyecskék,...

Fiatal asszonyok, menyecskék, leányok! Az otthoni papucson kívül hány pár (csizma, topánka, cipő, szandál, egyéb) lábbelitek van? És szerintetek egyébként hány párra lenne valóban szükség?

Figyelt kérdés

2023. szept. 1. 08:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%
Gyűlölök cipőt vásárolni (és hordani), ezért csak annyi van, amennyi feltétlenül szükséges ahhoz, hogy ne zokniban kelljen koptatnom a mocskos aszfaltot. 3 pár félcipő (egy idei szerzemény, egy régebbi, erősen viseltes darab, és egy félretett vésztartalék), 2 nyári vászoncipő, és valahol van egy bakancsom és egy magasszárú csizmám is, de azokat nem hordom, mert elviselhetetlenül melegek és nem kivehető a bélésük. Valahol a káosz mélyén akad két viszonylag elegáns magassarkú is, a fene se tudja, pontosan hol.
2023. szept. 1. 18:30
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Hétköznapokra kb. 4 szandál, 2 vászoncipő, 3 félcipő, 1 vékony téli cipő, 1 vastag téli cipő. Ez összesen 11 db. Ezen kívül 2-3 különböző színű és vastagságú ünnepi cipő, 1 edzőcipő, 1 strandpapucs. Ez még mindig "csak" 15.

A baj azzal van, hogy ugyanennyit össze tudnék szedni, ami szakadt/kényelmetlen/sose szerettem, de nem dobtam ki, mert "majd jó lesz az még". Legutóbb is azért vettem már félcipőt, mert be lehetett látni oldalról a másikba. Ennek ellenére még mindig ott van az is a polcomon.

2023. szept. 2. 10:35
 13/19 anonim ***** válasza:

Nekem sok cipom van (20+)

Nekem fontos, hogy valtogassam oket, szinben, stilusban passzoljon a ruhamhoz, taskamhoz

Egy nonek mindig elfer plusz 1 par cipo 😅

2023. szept. 2. 21:41
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Megszámoltam, 24 pár.

És néhány hónapja válogattam ki őket. Úgyhogy ezek azok, amiket hordok és jó állapotban vannak.

2023. szept. 4. 09:10
 15/19 A kérdező kommentje:

8

Elhangzott egy kérdés. Ha nem akarsz, nem kell válaszolnod. De akkor ne is válaszolj szerintem.

2023. szept. 4. 14:41
 16/19 anonim ***** válasza:
Nincs otthoni papucsom. Van 4 pár New Rock bakancsom (nemsokára 5), azonfelül 3 tornacipő, egy flipflop nyárra, pár magassarkúm de nem is tudom kb hol meg mennyi, meg egy motoros bőrcsizmám. Ja meg pár Killstar balerina.
2023. szept. 7. 13:38
 17/19 anonim ***** válasza:
Ja meg el is felejtettem, egy magashegyi túrabakancs, és egy túracipő B terepre.
2023. szept. 7. 13:39
 18/19 anonim ***** válasza:

1pár:nyári túra bakancs.

Magassarku téli csizma.

Téli túra bakancs.

2pár:sport cipő

Magassarkú papucs:1 flip flop, 1éktalpú.

3pár:flip flop (lapos talpú)

4pár magassarú cipő.

6pár magassarkú szandi.

20 igen 20pár!!!szörmés papucs.

És lesz még több is.

2023. okt. 28. 20:04
 19/19 anonim ***** válasza:

Hát nem valami sok.

1 pár bélelt, magas szárú téli bakancs. Rohadt meleg, de átázik. Nem szívesen hordom.

1 pár őszi, téli félcipő. Temetésre vettem, azóta nem volt rajtam. Pedig divatos fazon, csak be kéne járatni.

2 pár vászoncipő, az egyik farmer. Ha nem szakad az eső és nincs túl hideg, télen, nyáron felveszem őket.

2 pár flip-flop papucs. Az egyik vastag műanyag talpú, széles pántokkal. Az nem nagyon volt rajtam. Merev és csúszik a talpa. A másik vékony, pár száz forintos darab. Utcára ritkán veszem fel, valahogy kedvenc otthoni papucsom lett.

1 pár Birkenstock típusú lábújjközös műanyag papucs. Viszonylag új szerzemény. Nagyon kényelmes, még ilyenkor is hordom.

2 pár bőr saruszandál. Elnyűtt, tropára hordott darabok. Alig várom, hogy újakra cserélhessem őket, de már nem éppen olcsók az ilyenek.

Lehet, majd jövőre megpróbálom mezítláb.

2023. okt. 28. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!