Fiatal asszonyok, menyecskék, leányok! Az otthoni papucson kívül hány pár (csizma, topánka, cipő, szandál, egyéb) lábbelitek van? És szerintetek egyébként hány párra lenne valóban szükség?
Ettől tartottam!
:DDD
Kis lakás, két gyermek, 14-16 párnál tartunk és nem fér el...Szerintem évszakonként fogom dobozolni és ki-be cserélgetni.
Egyre több. Gyerekként, iskolásként minimális.
Felnőttként egyre több. Mindenből van többféle. Csizma, bakancs, szandál, magassarkú papucs, sportcipő, vászoncipő, körömcipő, bokacipő, ...
És ezek vannak többféle színben, többféle sarokkal, stb.
Én már nem vagyok fiatal, évszakonként 1-2 van.
De fiatalon rengeteg volt, minden évszakban lecseréltem, ami már nem volt divatos, minden ruhához volt színben hozzáillő cipő (táska, ékszer, smink, stb.)
Amim van:
4 tornacsuka (az év nagy részében ezeket hordom a mindennapokban)
1 loafer
1 balerina alkalmakra
1 vízálló sportcipő
1 gumicsizma
1 túracipő
1 átmeneti bakancs
1 bélelt téli bakancs
1 strandpapucs
+ a szekrény alján kallódik egy “ünneplős” magassarkú cipő is ha kellene, de szerintem 8 éve nem volt rajtam.
1 tura
2 szandal
2 strandpapucs
1 benti edzocipo
1 kinti edzocipo
2 varosba szaladgalos
Telre egy bakancs
3 magassarku kulonbozo srarkakkal
1 balerina
1 elegans de sportos cipo
Ezek kozul egyszerre egy szaladgalos van elol es a ket szandal
Telen a bakancsom es egy szaladgalos
Unnepik mind a szekrenyben
En pasiként irok, remélem nem baj? Nekem 6-7kb párvan sportcipők, papucs, bakancs!
Ellenben van 1partnerem fétis játékokhoz igy a lábbelik is nálam vannak, kb. 20 pár tűsarku, magassarkú, cipő, csizma(combcsizma is) van! Mind nagyon szexi darab, 1-2 pár akár eladó is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!