Esküvőre bolero helyett kardigán?
Figyelt kérdés
Vettem egy szép ruhát, de kicsit nyitottabb és szeptember végén kell hozzá felső. Utálom a bolerókat, kb 10 év múlva ha felvenném újra... Régebben inkább fagytam volna szét csak bolero ne legyen rajtam. Nem akarok ezért 15-20 ezret költeni.
Ehhez a ruhához esküvőre nagyon gáz lenne, ha egy fehér kardigánt vennék fel?
2023. szept. 1. 06:58
11/16 medvegyev válasza:
Szerintem nagyon jó választás.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!😊
Még egy kérdés: Szerintetek nem baj, ha púderrózsaszínű táskát veszek fel hozzá? Nincs fehérem és ha vennék is csak erre az 1 alkalomra. Mivel a szertartáson úgyis fehér kardigán lesz rajtam, a lagzin meg kb alig lesz rajtam táska, (ha bírja majd a lábam, a kislányom és a pocakban lévő tesó😁), ezért így nem baj ha az nem fehér, nem?
2023. szept. 2. 22:47
13/16 anonim válasza:
Jó lesz. Ha még a cipő is rozsaszínű lenne akkor már sok lenne a rozsaszinbol. De ha a ruha+táska akkor nem.
14/16 anonim válasza:
Esküvőre fehéret nem veszünk?
15/16 anonim válasza:
14. De igen lehet. A fehér önmagában nem lehet csak, de keverve mással igen. A lényege ennek az az, hogy ne lopjuk el a ruvaldafényt a menyasszonytól, vagy véletlenül se keverjenek össze vele. Ugyanez a feketével, azért mert a tiszta fekete gyászos, de mással kombinálva mar nem. Pl színes cipővel es kiegészítőkkel. Rozsaszín vagy kék ruha szerintem kifejezetten jól nez ki fehér hosszù újjúval hűvös időben.
16/16 anonim válasza:
15. Értem, én eddig azt gondoltam egészen tiltólistás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!