Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Esküvőre bolero helyett kardigán?

Esküvőre bolero helyett kardigán?

Figyelt kérdés

Vettem egy szép ruhát, de kicsit nyitottabb és szeptember végén kell hozzá felső. Utálom a bolerókat, kb 10 év múlva ha felvenném újra... Régebben inkább fagytam volna szét csak bolero ne legyen rajtam. Nem akarok ezért 15-20 ezret költeni.

Ehhez a ruhához esküvőre nagyon gáz lenne, ha egy fehér kardigánt vennék fel?

[link]

2023. szept. 1. 06:58
1 2
 11/16 medvegyev válasza:
Szerintem nagyon jó választás.
2023. szept. 2. 20:40
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget!😊

Még egy kérdés: Szerintetek nem baj, ha púderrózsaszínű táskát veszek fel hozzá? Nincs fehérem és ha vennék is csak erre az 1 alkalomra. Mivel a szertartáson úgyis fehér kardigán lesz rajtam, a lagzin meg kb alig lesz rajtam táska, (ha bírja majd a lábam, a kislányom és a pocakban lévő tesó😁), ezért így nem baj ha az nem fehér, nem?

2023. szept. 2. 22:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Jó lesz. Ha még a cipő is rozsaszínű lenne akkor már sok lenne a rozsaszinbol. De ha a ruha+táska akkor nem.
2023. szept. 3. 07:25
 14/16 anonim válasza:
Esküvőre fehéret nem veszünk?
2023. szept. 4. 13:05
 15/16 anonim ***** válasza:
14. De igen lehet. A fehér önmagában nem lehet csak, de keverve mással igen. A lényege ennek az az, hogy ne lopjuk el a ruvaldafényt a menyasszonytól, vagy véletlenül se keverjenek össze vele. Ugyanez a feketével, azért mert a tiszta fekete gyászos, de mással kombinálva mar nem. Pl színes cipővel es kiegészítőkkel. Rozsaszín vagy kék ruha szerintem kifejezetten jól nez ki fehér hosszù újjúval hűvös időben.
2023. szept. 4. 19:12
 16/16 anonim válasza:
15. Értem, én eddig azt gondoltam egészen tiltólistás
2023. szept. 4. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!