Szerintetek a félig fekete, félig fehér, smiley-s póló, kardigán férfi cucc? Vagy nőkön sem ciki?
Most kezd divatba jönni ez. Ha valaki nem látta volna még, félig, bal oldalon, függőlegesen fekete, jobboldalt fehér (vagy sárga, piros). Középen van mosolygós ábra, nem olyan messengeres xD
Nekem nagyon bejön, van pólóban, pulcsiban, meg kardigánban is. De csak pasikon láttam eddig. Kínos lenne, ha eljön a kabát nélküli időszak, és szembejön egy pasi ugyanolyan ruhában :))
Igazából a férfirészen volt. De pár darab volt a női részen is.
:)
ezt mondod?
sztem jol nez ki, en is akartam venni gatyat, de bokanal nagyon vekony.. kb mint valami bicklis nadrag:D ugyhogy maradt ahol van..
unisex amugy, nyugodtan hordhatod
Igen, ezt, csak elöl van az ábra :)
Csak pasikon láttam eddig...
Először a pólóra találtam rá, azonnal kellett...
Aztán láttam egy pasin pulóvert, az is kellett.
Aztán láttam kardigánt is egy srácon, az is kellett :D
A kardigános sztori: nem volt fekete fehér (nekem csak ez jön be), csak egy S-es. Csalódottan mentem ki, erre a ruhakupac közepére rá volt dobva pont egy L-es. Hát rám várt :))
Ó, de kár :(
Aztán lehet mosás után jobb lenne, vagy pár használat után nyúlna az anyag. ;)
Mondjuk a mosástól félek, nehogy lekopjon a minta.
Nekem mind1.Semleges.
Akár féltengely vagy egy fűrészlap is lehet a pólódon,
nem ez fog meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!