Jó lenne ez az ing egy kardigánnal randira? Milyen nadrág/szoknya menne hozzá? 26/L
2022. okt. 5. 07:03
4/12 Noren1989 válasza:
Szerintem nem lenne jó randira.
6/12 anonim válasza:
Egyetértek az első kettővel. Egy szép igazi bőrnacival és egy bokacsizmával nagyon jó lenne. 25/N
7/12 anonim válasza:
Még hétköznapra sem venném fel nemhogy randira. Szerintem szörnyen öreges. Ettől függetlenül ha neked ez a stílusod meg a fiú is ezen a hullámhosszom van, akkor nyugodtan felveheted.
28/N
8/12 anonim válasza:
Nem értem miért lettek azok lepontozva akik azt írták, hogy bőrnacival jó. Úgy látszik, hogy aki nem szereti a mostanság nagyon divatos, de undorító trottyos 3 számmal nagyobb szakadt kopott farmert, vagy trapézszárú nadrágot már le is lett pontozva. Nem értem, hogy egy értelmes véleményt miért kell lepontozni. Kapjátok be...
9/12 anonim válasza:
Azt is lepontozzák aki a három számmal nagyobb logó meg a trapéz nadrágokat szereti. Volt egy másik kérdés ott kontkrétan magján voltak égetve akiknek tetszett ez a gatya típus.
10/12 anonim válasza:
Az ilyesmi nem tetszik? írd be a google-ban, hogy fehér vászon blúzok. Kijön egy csomó lezser blúz. Ez nekem nem tetszik, amit mutattál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!