1/5 anonim válasza:
Oviban volt hasonló kinézetű csukám.
2/5 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy nem lehet így élni, hogy mindent megszavaztatsz idegenekkel a neten? Mi az oka annak, hogy nem tudod eldönteni, hogy vegyél-e meg valamit, vagy ne?
Mindenkinek más az ízlése, stílusa. Csak az alapján fognak válaszolni. Előrébb jutsz vele? Tényleg komolyan, a mentális egészséged érdekében kérdezem.
3/5 anonim válasza:
Na jó, most már végleg eldöntöttem, hogy abbahagyom a vállalkozásom, ami okos embereket céloz meg és elkezdek a hülyékre összpontosítani. A lakosság 1%-a helyett máris a 99%-a a célcsoportom.
4/5 anonim válasza:
Nekem személy szerint nem tetszik.
De ez téged miért befolyásol?
Nem tetszik... És? Mi van akkor? Nem fogok utcán odamenni hozzád, hogy huuu milyen cipőd van.
És ha jól öltözöl fel hozzá, akkor még jól is nézhet ki.
Ismerkedés szempontjából pedig aki a cipőd alapján ítél meg azzal nem kell foglalkozni.
Ha NEKED tetszik a cipő, vedd meg. De csak akkor ha TE akarod.
Ne más véleménye irányítson
5/5 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!