1/13 anonim válasza:
Röviden és tömören: borzalmasan ízléstelen.
3/13 anonim válasza:
Azt kell mondjam eléggé egyedi stílusod van.
Én nem venném meg.
4/13 anonim válasza:
Nem venném meg. Itthon.
Olaszországban simán beleférne.
5/13 hosszúhajú válasza:
egy jelmezbálba ahol 19. századi vadnyugati prostinak öltöznék szuperül mutatna! szóval tényleg egyedi. de kb csak oda tudod úgy felvenni hogy ne súgjanak össze a hátad mögött. oda viszont marha jó!
6/13 hosszúhajú válasza:
egyébként láttam van pont ilyen csak teljesen fehér, azt el tudom képzelni de azt is csak alkalomra.
7/13 anonim válasza:
ha neked tetszik, vedd meg! ne hallgass senkire.
8/13 anonim válasza:
Én megvenném, ha tetszik, mert lexarom, ki mit gondol hálistennek.
Akinek nem tetszik, sajnálom, ha emiatt nem fog neki felkelni a nap.
Ezt mondjuk azért nem választanám, mert a talpa vastagságához képest nagyon magas a sarka. Nekem kényelmetlen lenne.
De a színes, egyedi elképzelés nagyon ötletes.
9/13 anonim válasza:
Amikor együttjár az ízlésficam a bokaficammal karöltve esete
10/13 anonim válasza:
Ez mi? Nem tudom, hogy a tervezője mit szívott előtte (vagy mivel lőtte be magát előtte) de elég kemény flash lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!