Ezt a cipőt szeretném megvenni jövőre, de nem tudok dönteni..😩 Szerintetek melyik színben vegyem meg?
Figyelt kérdés
Ez ugyanaz a cipő, csak más színben. Eddig a barnáért voltam oda meg vissza, de mostmár a feketébe és a fehérbe is szerelmes vagyok. Szerintetek melyiket vegyem meg?
2021. júl. 29. 14:16
1/35 anonim válasza:
Na ne már. Először a köldökig feltolt farmer, most a platform cipő? Minden borzalmas 80-as, 90-es évekbeli trend visszajött? A következő mi lesz? Susogós dzseki meg melírozott gombahaj férfiaknak?
2/35 anonim válasza:
Még van kb fél év addig...ráérsz eldönteni, hogy melyiket fogod megvenni...
3/35 anonim válasza:
1-esnek igaza van. Borzasztóan néz ki mindegyik.
4/35 anonim válasza:
Bocsi nemakarlak megbántani de ez borzalom majdnem hánytam mikór megláttam max őszel jó mikór nagy a víz és nem megy bele a cípődbe ha bocsolyába lépsz
5/35 anonim válasza:
Szerintem egyik színbe se ved meg mert borzalmas ahogy kinéz
7/35 anonim válasza:
Barna a legcsúnyább ha muszáj lenne akor fekete
8/35 A kérdező kommentje:
Nem lepődök meg :)
Sok embernek nem tetszik, mert nem átlagos, de ezzel nincs is semmi baj. Végülis nekem kell tetszenie, de akinek még tetszik valamelyik az írja le, mert tényleg nem tudok választani :)
2021. júl. 29. 14:44
10/35 anonim válasza:
Jó hát fiatalon az ember kísérletezik, én is sok olyan borzalmas ruhát vettem fel középiskolásan, amit ma már szégyellek. Csak ha furán néznek majd rád, ne lepődj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!