A mai nők nem öltöznek egy kicsit furcsán? Néha mintha turkálóból öltöztek volna fel sebtében egy bank kirablása után. Vagy nem, vagy én vagyok rossz indulatú de lehet igazam van?
Hát nekem azok a nők néznek ki furán,akik ilyen fehérnemű szerűkben járnak,kis minisort,body szerelés.
Turis,fastfashion ruhák évek óta divat,szöval fura ha csak most tűnt fel 😉.
"Mert most ez a divat."
régen talán másképp volt?
a felnőtt nők nagy többsége besorolható a "házastársi/élettársi kapcsolatban", a "gyerekét neveli", vagy az "élete hátralevő részében a hobbijainak él" kategóriák közül legalább az egyikbe. mind-mind csupa olyan tényező, amik hajlamosítanak rá, hogy hanyagold a külsőddel kapcsolatos igényességet.
(nem mintha a férfi mezőny jobb lenne, de most nőkről szólt a kérdés)
Szerintem maradj csak csendben. Majd ha öltönyben mászkálsz mindenhova, akkor beszélhetsz.
Komolyan, ezek a csöves faaszkalapok pofáznak divatról, akiket 30 évesen is az anyjuk öltöztet.
7
Ugyan már, ez nem ízlés, hanem divat kérdése. Pár év és megint cikinek fog számítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!