Miért hord a nők 90%-a rossz méretű melltartót?
A Pepco miatt ne pontozzatok le lécci, tudom, proli meg minden, de...
Szóval tavaly v előtte a Pepcoba érkeztek tök jó melltartók. Pepcohoz képest meglepően jók, t-shirt és balconette fazonban. E-től talán G-ig. Nekem 80E-s kellett, így vettem párat és tényleg baromi jók voltak, tartottak, nem vágtak be, nem szakadtak. Csakhogy mindenki elkapkodta a nagy szám/nagy kosár méreteket. És kérdező, ez részben megválaszolja a kérdésed: sokszor a nők sem tudják, mit jelent a szám és a betű. Itt ebben a kategóriában is olvastam olyat, aki mosolyogva dicsekedett, hogy 100-as a melle (nekem is volt, nem bántásból), ami csak annyit jelent, hogy kövér.
Na és miután ki lett fosztva az egész, maradt egy csomó 75D/E/F/G. Mert általában, mivel a mell zsír, nagyobb testalkathoz nagyobb mell párosul, vékonyabbhoz kisebb. Baromi ritka, aki természetesen 75E-t hord - az meg gondolom nem Pepcoba jár.
Ezzel azt akartam mondani, hogy mintha maguk a gyártók sem vennék figyelembe, mik az átlagos méretek. És ha az sem tudja, mi a helyzet, aki ebből él...
6-os, ezzel mondjuk maximálisan egyetértek. Alig van jó melltartó. Én is 80/E vagyok pont. Már eleve az E méretből van,hogy 85/90-től kezdődik a szàmozás. Illetve rengeteg helyen el van számozva. Én magas vagyok és vékony,de mégis nagy melleim vannak. Múltkor rendeltem egy melltartót,amit a webshopban egy kb 100kg-s nő fotójával reklámoztak. Gondoltam csak jó lesz, hát kicsi lett a kosár- ugyanakkor a pántok olyan hosszúak voltak h kb köldökig értek.
De oké,ez az én személyes kálváriám. De vannak,akiknek teljesen átlagos,kisebb mellük van. És náluk aztán pláne nem értem,miért nem lehet normális méretet hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!