Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vinted. Mibe csomagoljam az...

Vinted. Mibe csomagoljam az eladni kívánt terméket? Honnan szerezzek a termék feladásához, foxpostba tételéhez használatos dobozt/zacskót?

Figyelt kérdés
1 kiló alatti ruháról van szó.

2023. aug. 21. 14:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mi az.

Én általában ruhaneműt postai műanyag zsacskóba szoktam, mert így könnyebb bedobni a postaládába.

De amit vettem, az jött már mindenhogy, karton doboz, teszkós zsacskó, cipős doboz, kukazsák, skatulyák, kínais rendelt kaja doboz...az emberek baromi kreatívak 🤭

Amíg a cím kivehető, postai csomagnak tűnik és nem ázik szét, addig simán.

2023. aug. 21. 14:28
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Én papírzacskó, kajásdoboz, nejlon, karton doboz, alufólia mindenbe csomagoltam már😅
2023. aug. 21. 14:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Shein-es zacskó összecelluxozva az általános

De nemrég kaptam ajándéktasakban, aminek az teteje össze volt tűzve tűzőgéppel; régebben erősebb papírzacskóban; sima borítékban celluxszal

Én egy erősebb zacskóban adtam fel

2023. aug. 21. 16:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen masszívabb, strapabíró kerti kukazsák is tök jó ha van.
2023. aug. 21. 21:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kb bármibe. Én rendszeresen kaptam olyat hogy siman egy jol korbecelluxozott nylongacsiban volt. Azota en is igy csinalom. Oszsehajtogatom a ruhat, bele zacsiba, jol alahajtom a zacsi oldalait. Azt szembol megegy zacsiba es korbe cellux. Teljesen jo. Sot, dicsernek sokan hogy milyen biztonsagosan csomagolok. Ekszereknel vsgy kenyesebb targyaknal sjma a4es papirt is teszek köré
2023. aug. 22. 08:25
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek! :D
2023. aug. 22. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!