Borinszkij kérdése:
Van aki már rendelt a pumafutocipok.com oldalról? A rendelésnél 31ezret írt jóvá de a kártyáról 44ezret vont le, ezenkívül 7-15 napos szállítási időről írnak de már 3 hét alatt nem érkezett még meg a termék, remélem nem lehúzás
Figyelt kérdés
#rendelés #pumafutocipok
2023. máj. 8. 12:02
2/9 anonim válasza:
A magyarnév.com már árulkodó.
Csak ismert oldalakon vásárolj, pl. az adott márka hivatalos oldala, vagy ecipo vagy más több márkát is árusító oldalak.
Ha ismeretlen, akkor semmiképp se vásárolj előrefizetéssel.
3/9 anonim válasza:
Én a fenti oldalt el sem tudom érni. tuti átverés.
4/9 anonim válasza:
Hogyan von le többet? Neked kéne jóváhagynod, mielőtt bármi történik.
5/9 anonim válasza:
Semmilyen elérhetősége nincs, össz 4 db Google találata van, 1 abból nem releváns, 1 másik a gyk...
6/9 anonim válasza:
mehetsz a rendőrségre feljelentést tenni
8/9 A kérdező kommentje:
Esélyes hogy kamu igen, csak akkor nem értem a google 2. oldalától a fele találat ilyen scam lehúzós oldal, hogy nincsenek szűrve egyáltalán :D
2023. máj. 10. 10:11
9/9 anonim válasza:
Nem esélyes. BIZTOS!
Szűrni neked kellene, hogy ne dőlj be ilyeneknek. Alap, hogy ha valami gyanúsan olcsó, google fordítós a nyelvezete, tele van helyesírási hibákkal, a kapcsolat menüpont csak egy mailbox, onnan semmit nem rendelünk, mert átverés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!