Vinteden kérésre nem mérnek le ruhát, nem válaszolnak az eladók?
Figyelt kérdés
Nem egy-két esetben tapasztalom, hogy van fenn mondjuk két kép egy nadrágról. Megkérem, hogy mérje már le így meg úgy. Elolvassa és semmi válasz.
Ez normális? Így lehet eladni?
2023. aug. 17. 09:39
11/12 anonim válasza:
Én eleve úgy teszek fel minden terméket, hogy lemérem őket, csomó felesleges kört meg lehet spórolni. Az mondjuk felettébb zavar, mikor valaki ezeket lusta megnézni vagy épp hülye értelmezni… De nem ismertetni szerintem hülyeség az eladó részéről, pláne pl ruhák, nadrágok hossza, cipő belső talphossz stb terén. Ha valakit megkérdeznék ezekről és nem válaszol vagy hetek múlva, nem venném meg a terméket.
12/12 anonim válasza:
Kérésre mindent lemérek, küldök plusz fotókat, ha igénylik.
Én is kértem mérést, és teljesítették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!