Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Furcsa kérdés lesz, de válaszo...

Furcsa kérdés lesz, de válaszolnátok?

Figyelt kérdés
Ma átjött az anyósom,és meglátta hogy egy csomó,számszerint 7 darab nadrágom lóg a kötélen. Számára ez hatalmas víz pazarlás,ennek hangot is adott,és megkérdezte hogy retkeltem össze ennyi nacit,erre mondtam neki hogy sajnos beleizzad a derekam a fenekem és egyebek is,mert rohangálós munkám van. Hápogott a férjemnek is,de az elküldte a csába. A kérdés az hogy ugye ha úgy adódik ti is mindennap másikat vesztek fel,nem csak én vagyok ilyen elvetemült?
2019. ápr. 21. 06:16
 1/8 Balogh Bence 2019 ***** válasza:
100%

Nadrágfüggő, egy farmert pl. nem is szabad naponta mosni. Nekem két farmerem van összesen és négynaponta mosom őket.

De ha összepiszkolod őket, akkor nincs más választásod. Anyósodnak meg semmi köze hozzá :)

2019. ápr. 21. 06:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az anyósok már csak ilyenek, ezért szereti mindenki az anyósát.
2019. ápr. 21. 06:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én munkám is ilyen volt,naponta cseréltem én is-bár nem farmert hordtam. Ennyi erővel bugyit se cserélj naponta. Ha Neked úgy kényelmes naponta 3x is cserélj nadrágot.
2019. ápr. 21. 07:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem is van 8-9 farmerem, igaz, van, ami már 4 éves.

Szerintem ez teljesen átlagos mennyiség.

2019. ápr. 21. 08:25
 5/8 A kérdező kommentje:
Azért írtam oda mert,igazából munkahelyi öltözködési szokásokra voltam kíváncsi. Hogy tényleg túlzásba viszem e ezt a mindennap másik nadrág dolgot. Tudom nevetségesen hangzik de ha valaki mindig ilyen hülyeségegbe köt bele az nagyon el tud bizonytalanitani.
2019. ápr. 21. 10:19
 6/8 anonim ***** válasza:

én nadrágokat többször fel szoktam venni, annál nem érzem, hogy szükséges lenne nagyon gyakran mosni

de az is igaz, hogy egész nap irodában ülök benne, így nem lesz se koszos és nem is izzadok bele

de nem szólnék be érte, ha vki meg úgy érzi jól magát, hogy gyakrabban mossa

ha a véleményemre vagy kíváncsi, szerintem mindennap azért felesleges újat felvenni, mástól nem is hallottam még ilyet, de attól még senkinek a mosási szokásaiba nem szólnék bele

2019. ápr. 21. 14:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem ertem miert mas egy nadragot minden hordas utan kimosni mint barmi mast, foleg ha beleizzadtal. En mindent azonnal dobok egy hordas utan a szennnyesbe: fehernemu, ruha, szoknya, body, harisnya, stb, meg itthoni fetrengosnek is minden nap uj trikot meg bugyit veszek fel. Igy gyulik ossze egy gepnyi ruha het vegere, nem hiszem, hogy annyi vizet pazarolnek, foleg hogy olyan szinuek, hogy nem kell kulon mosnom oket. Nadragot nem nagyon hordok, de szerintem egy heti nadrag-triko is boven beferne a mosogepbe egyszerre. Anyosod szimplan butasagon akadt ki, gondolom bele kellett kotnie valamibe.
2019. ápr. 21. 17:25
 8/8 qborka ***** válasza:

Nadrágot nem mosok minden viselés után, kivéve, ha durván beleizzadnék, de ez nem jellemző. Ha leeszem valamivel vagy egyéb pecsét kerül rá, akkor a foltot kezelem, majd kicentrifugázom.

Én is szeretek minden nap mást felvenni, 7 nadrágot váltogatok most van még 3 amibe bele kéne fogyni + sok leggings. 3-4 alkalom után mennek a mosógépbe.

2019. ápr. 23. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!