Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lenne egy igazán furcsa...

Lenne egy igazán furcsa kérdésem! Válaszolnátok rá?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon vékony szálú hajam van és puha szóval szép fényes alapjáraton és barna a természetes színe.Nem vagyok megelégedve hogy ilyen vékonyszálú ezért azt találtam ki hogy leduratom kopaszra a kb mellem föléig érő hosszú hajatam és ahogy nőne ugyanúgy kopaszra így erősödne a hajam de maradna egyenes ahogy megnőne és ezt kb 1-2 hónapig megcsinálni közben parokát szeretnék hordani ami eredeti hajból készül és nem látszik műnek mint a többi (tudom hogy ez drága)

Szerintetek? Ti mit gondoltok erről ? Lehet hülyeség csak így eszembe jutott

2010. ápr. 19. 19:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
igazad van, hülyeség. attól, hogy lebrotválod a hajad, nem lesz vastagabb szálú a hajad.
2010. ápr. 19. 19:47
 2/13 A kérdező kommentje:
öcsémnek folyamatosan leborotválják a fejét és nagyon erős vastag szálú haja van és előtte nem volt ilyen
2010. ápr. 19. 19:50
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
a hajad szerkezete a szervezeted vitaminforrásaitól függ
2010. ápr. 19. 20:36
 4/13 anonim ***** válasza:
40%
A sokszori nyírástól, gyorsabban nől és sűrűbb lesz. Ez tuti.
2010. ápr. 19. 20:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség h dúsabb lesz. Ez genetika kérdése. Ha vékony szálú a hajad,akk az is fog maradni.
2010. ápr. 19. 21:22
 6/13 anonim ***** válasza:
Ez már nekem is eszembe jutott, de nemigazán értem, hogy hogy lesz sűrűbb a hajam attól hogy leborotválom, mivel ugyanannyi hajhagymám marad, ha sűrűbbet szeretnék gondolom epilálnom kéne, és vagy visszanő vagy nem. Ellenben ha befested akkor talán egy kicsit vastagabbak lesznek a hajszálaid mert festék miatt. Ha besütöd, vagy csavarókat raksz bele többnek fog tűnni, és szárítani is úgy kell hogy lehajtod a fejed, vagy szálnövekedéssel ellentétesen fésülöd közben, de ha nincs más akkor marad a tupír és a hajlakk.
2010. ápr. 20. 11:13
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg ugyanúgy vékonyszálú maradna, mivel ez tényleg genetika kérdése. Öcséd lehet, hogy még fejlődésben van (21 éves kornál fiatalabb) és azért változott meg a hajának az állaga. Volt egy barátnőm, nagyon erős szálú, drótos hajjal. Egyszer megmutatta a gyerekkori fotóját (kb. 5 éves lehetett a képen) és elájultam, mert ott egy egyenes, fényes hajú lány volt. Mondta, hogy neki a gimiben lett ilyen drótos, hullámos haja. Egyiok barátnőm anyja meg felgyógyult a rákból, előtte a kemoterápiás kezelés miatt kihullott a haja (mindig is egyenes haja volt), és mikor elkezdett nőni a haja, totál göndör, birkás lett. De az valószínűleg a kezelés miatt, megváltozott a hormonháztartás stb. Én amúgy nem hiszek ebben a sokat vágod/erősebb lesz elméletben, mert ha ez így lenne, akkor az én körmömnek pl. már brutál erősnek kéne lennie. A lábamat meg 12 éves korom óta borotválom és egyszer fősulin kíváncsiságból hagytam, hogy megnőjjön a szőr. Hát mit mondjak, egy dekát sem lett erősebb mint amilyen még 12 évesen volt!
2010. ápr. 20. 11:51
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

a haj, szőr sem a borotválástól, sem a vágástól NEM lesz erősebb, sem csajoknak, sem fiúknak. van erre egy jó hasonlat. menj ki egy gabonamezőre és nézd meg milyen szépen hajlik minden szál. aztán nézd a tarlót miután learatták... ugyanaz ami volt, csak rövidebb, de már nem tud hajlani, ráadásul a töve mindig vastagabb.

lehet h hülyén magyaráztam, de talán érthető... ugyanez az effektus van a hajnál is

2010. ápr. 20. 13:09
 9/13 anonim ***** válasza:
27%
Nem értek egyet az előző hozzászólókkal. Nekem van 2 öcsém, és nekik is kiskoruk óta ilyen nagyon kicsi hajuk van, és nagyon erős a hajuk! A lábamat is régóta borotválom, és azon is erősebb a szőr, mint a legelején volt. De a te esetedben szerintem egy borotválástól nem lenne erősebb a hajad:S Ahhoz hosszú idő kell szerintem. Amiket leírtam, az az én véleményem, én így gondolom, nem kérek rosszindulatú beszólásokat...
2010. ápr. 20. 14:00
 10/13 A kérdező kommentje:
Átgondoltam igazatok van nem teszem meg inkább hülyeség lenne .. csak egy kósza ötlet volt :D
2010. ápr. 20. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!