Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lenne egy igazán furcsa...

Lenne egy igazán furcsa kérdésem! Válaszolnátok rá?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon vékony szálú hajam van és puha szóval szép fényes alapjáraton és barna a természetes színe.Nem vagyok megelégedve hogy ilyen vékonyszálú ezért azt találtam ki hogy leduratom kopaszra a kb mellem föléig érő hosszú hajatam és ahogy nőne ugyanúgy kopaszra így erősödne a hajam de maradna egyenes ahogy megnőne és ezt kb 1-2 hónapig megcsinálni közben parokát szeretnék hordani ami eredeti hajból készül és nem látszik műnek mint a többi (tudom hogy ez drága)

Szerintetek? Ti mit gondoltok erről ? Lehet hülyeség csak így eszembe jutott

2010. ápr. 19. 19:41
1 2
 11/13 anonim válasza:
Úristen! Nemnormális dolog ez! Ha már ennyi eszed van borotváldd le a hajad! Nemaz hogy Bánfi hajszesz és hogy tűnhetne dúsabbnak a hajad.. borotváldd le! =)
2010. ápr. 21. 12:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy újragondoltad. xD Amúgy inkább akkor tűnik soknak, amikor rövid, mert több szál nő egyszerre egy hosszba. Ha megnövesztenéd, ugyanúgy letörne, meg hullana is közben, szóval nem változna semmi. Esetleg próbálj ki egy rövid és jól kezelhető frizurát. :D
2010. ápr. 21. 14:14
 13/13 A kérdező kommentje:
nem nem mindig is hosszút szerettem volna és most is növesztem csak az a baj hogy szőkére voltam festve régen vagyis melír csík és aztán meguntam és folymatosan színről színre egyre barnább lettem de mindig kifakult és világos barna lettem és most növesztem le és az alja olyan (a legrövidebb tincsem ér vállig és abból szőke az a rész ami az államig ér) szóval ha az lenőne akkor már szép lenne az egész csak most nincs szívem levágatni majd nyár végén levágatom a szőkét belőle
2010. ápr. 21. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!