Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért bántanak megjegyzésekkel...

Miért bántanak megjegyzésekkel meg undorodó tekintettel 1-1 esetben?

Figyelt kérdés

Meleg fiú vagyok és valljuk be nem valami férfias.

Sok női holmim van, senkit soha nem bántok és mégis megtalálnak sokszor:((

2023. aug. 16. 16:19
 1/5 Noren1989 ***** válasza:
100%

Eltérsz az àtlagtól?

Üdvözöllek a való vilàgban...

2023. aug. 16. 16:28
 2/5 anonim ***** válasza:
22%

Talán, ha takargatnád, hogy meleg vagy, akkor senki nem venné észre, hogy az vagy, így megjegyzéseket se kapnál.

De mivel te női ruhákat hordasz, lerí rólad, hogy meleg vagy, így ne csodálkozz ebben a világban, ebben az országban, hogy megszólnak emiatt.

Szó szerint provokálod, hogy beszóljanak neked.

2023. aug. 16. 16:34
 3/5 anonim ***** válasza:
27%

Hiába szavaztok le, ebben az országban mégis mit vár a kérdezőféle, ahol ilyen erős a tudjuk milyen propaganda?! Ez nem Amerika.

Ezt a válaszomat is nyugodtan leszavazhatjátok, attól még a kérdezőnek be fognak szólni, ha így öltözködik.

2023. aug. 16. 17:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Nincs olyan akire ne néznének valamiért furán. Túl rövid a ruha, túl hosszú a ruha, túl nagy, túl kicsi és lehetne sorolni. Plusz egy csomó hetero srác is felvesz olyan ruhákat, hogy elsőre melegnek tippeli őket az ember(bocsi, nem bántasnak írom). Valószínűleg néha te is beképzeled, hogy furán néznek rád,és amúgy senkit sem érdekel mi van rajtad. Ezzel is sokan vannak így, ha mondjuk kimarad a reggeli készülődés, vagy zsírosabb hajjal ugrik le a boltba.

Azzal, hogy páran parasztok nem lehet mit kezdeni.

2023. aug. 16. 20:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Ahogy a 4-es írja, bárkibe belekötnek az ilyen retardáltak, meg kell tanulni ignorálni őket,ha meg lesz elég önbizalmad,vissza is szólhatsz.

Én femin hetero pasi vagyok,nekem is be szoktak szólni néha,de elküldöm őket a f*szba meg az anjukba.

De ezek olyan nyomik,'bátrak', hogy szinte mindig falkában mernek ugatni 😄.

Szóval senkinek semmi köze hogyan öltözik vki, manapság nincs se női,sem ffi divat,csak divat van.

2023. aug. 16. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!