Strandon fecske/boxer/rövid fürdő nadrág?
Figyelt kérdés
Lányok nektek is jobban tetszenek a fecskében strandoló pasik? Számomra nagyon izgató, mikor egy pasi nem szégyenlős, meg az is, ha látszik a formája. Ti mit gondoltok erről?
26L
2023. aug. 15. 17:06
21/21 anonim válasza:
Anno Kamasz fiú voltam, át tértem a boxere, ezzel együtt fürdő gatyába is, boxer bő fazonút, fürdő boxer, az meg testhezálló, aztán, váltakozva hol strand rövid gatya, általános iskola végzős diákok voltunk tan év végén volt 3 napos tábor, balatonon, egyik nap feszülő fürdő boxerba voltam másik nap meg strand rövid gatyába, osztályból a lányok meg szóltak hogy inkább vegyem vissza a másikat a testhezálló fürdő boxert, át vettem, erre kifolyólag, mondták a lányok vékony magas srác vagyok sokkal jobb fürdő boxer, hozzá szoktam zömében strandon azt használom, felnőttként is kaptam pozitív jelzést, ami zavar nincs zsebe mind egy fürdő rövid gatyának, nem vízbe vagyok akkor néha jól jön zsebe, viszont volt barátnőm, az pl közölte hogy ne ezt a fazont használjam a strandon, azt mondta más lányok meg néztek, szürke zöld csíkos mintás, számára jó, szexi más lánynak is lehet szexi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!