Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A kövér, hatalmas fenekű nők...

A kövér, hatalmas fenekű nők miért húznak fel vékony cicagatyát?

Figyelt kérdés
Vizuális környezetszennyezés 🙄.
2023. aug. 11. 16:24
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
47%

Inkább vékony cicagatyát húzzanak, mint ezeket a most divatos parachute sz@rokat, amiben még a piszkafa lányok is 10-20 kilóval kövérebbnek tűnnek.

Ha ennyire fáj, hogy az emberek 80%-a nem olyan tökéletes, mint te, akkor egy gumiszobát javasolnék szupermodellekkel kiplakátolva a Hárshegyen, ha lenne még.

2023. aug. 12. 11:58
 22/32 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem ha valaki rövid pólóval hordja és nem futni vagy más sportot űzni megy vele akkor is igénytelen ha vékony, nem csak akkor ha kövér. Szerintem sem szép ha valaki az alkatának nem megfelelően öltözködik, de az az ő dolga. Legfeljebb én nem nézek rá. Van pár olyan ruhadarab is amit nem szeretek másokon sem, de nem foglalkozom vele. Ha ő jól érzi magát benne akkor hordja. Mindenki azt visel amit akar.
2023. aug. 12. 12:13
 23/32 anonim ***** válasza:
76%

Gratulálunk, elnyerted a 2023-mas Miss Hitler Hungary címet. 👏

Gyárilag vagy ősbunkó liba, vagy valami súlyos trauma kellett hozzá, hogy ilyen szintre fejleszd?

2023. aug. 12. 16:03
 24/32 anonim ***** válasza:
75%
Azért mert nekik is joguk van ahhoz hogy, kényelmes ruhát hordjanak, ha nem tetszik ne néz oda!!!
2023. aug. 13. 07:26
 25/32 A kérdező kommentje:
#23 ha ennyire magadra vetted, ne húzz cicanadrágot és menj kondizni 😁
2023. aug. 14. 12:41
 26/32 anonim ***** válasza:
70%
Kiderülne hogy a kérdező azért rakta ki mert most fogyott le 😂és így akar menőzni , lehet hogy nem szépek azok az emberek akiről beszélsz de te belül nagyon sötét
2023. aug. 14. 13:09
 27/32 anonim ***** válasza:

Azért fekete mert így a kardszárnyú delfinek veszélyeztetetségére szeretnék felhívni a figyelmet.

Nekem mindig ez jut eszembe. Gyilkos bálna ,fekete fehér.

2023. aug. 15. 13:12
 28/32 anonim ***** válasza:
Mert se jogod, se képességed, se merszed nincs megakadályozni :)
2023. aug. 16. 15:31
 29/32 anonim ***** válasza:
82%

Teljesen mindegy, hogy egy kövér ember mit vesz fel, akkor is látszik rajta és akkor is le lesznek szólva. Akkor meg had vegyen fel azt amiben kényelmesen érzi magát. Ha nem tetszik fordítsd el a fejed és ne bámuld, ennyire egyszerű.

Mondom ezt úgy, hogy én nem vagyok kövér. (voltam, de lefogytam), és mindig is azt hordtam amiben jól éreztem magam. Hangyafsznyit se érdekelt a hozzád hasonló kötözködő gyökerek dumája. Te se vagy világszépe az biztos, a személyiséged meg egyenesen taszító.

2023. aug. 21. 01:43
 30/32 anonim ***** válasza:
0%
hogy hatalmas rottyantójukat kitegyék
2023. aug. 21. 10:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!