A kövér, hatalmas fenekű nők miért húznak fel vékony cicagatyát?
Inkább vékony cicagatyát húzzanak, mint ezeket a most divatos parachute sz@rokat, amiben még a piszkafa lányok is 10-20 kilóval kövérebbnek tűnnek.
Ha ennyire fáj, hogy az emberek 80%-a nem olyan tökéletes, mint te, akkor egy gumiszobát javasolnék szupermodellekkel kiplakátolva a Hárshegyen, ha lenne még.
Gratulálunk, elnyerted a 2023-mas Miss Hitler Hungary címet. 👏
Gyárilag vagy ősbunkó liba, vagy valami súlyos trauma kellett hozzá, hogy ilyen szintre fejleszd?
Azért fekete mert így a kardszárnyú delfinek veszélyeztetetségére szeretnék felhívni a figyelmet.
Nekem mindig ez jut eszembe. Gyilkos bálna ,fekete fehér.
Teljesen mindegy, hogy egy kövér ember mit vesz fel, akkor is látszik rajta és akkor is le lesznek szólva. Akkor meg had vegyen fel azt amiben kényelmesen érzi magát. Ha nem tetszik fordítsd el a fejed és ne bámuld, ennyire egyszerű.
Mondom ezt úgy, hogy én nem vagyok kövér. (voltam, de lefogytam), és mindig is azt hordtam amiben jól éreztem magam. Hangyafsznyit se érdekelt a hozzád hasonló kötözködő gyökerek dumája. Te se vagy világszépe az biztos, a személyiséged meg egyenesen taszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!