Ezt a kabátot mivel kombinalhatom?
2023. aug. 10. 07:15
1/5 anonim válasza:
Mármint?
Milyen ruházattal? Vagy sállal? Vagy mivel?
Alapvetően olyan ruhák és szoknyákkal fog jól kinézni ami nem lóg ki a kabát alól.
Cipő szempontjából pedig csizmától kezdve sneakersig bármi jól tud kinézni.
Nadrágból pedig elegánsabb fazon. Minőségi farmer vagy szövenadrág, semmiképp sem leggings.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2023. aug. 10. 07:45
3/5 hosszúhajú válasza:
ne már! nagyon mást gondolok mint 1-es ez elegánsabb kabát, nem lehet sneakers-sel. és a színe és az eleganciája miatt pont hogy nagyon kötött, semmiképp sem bármivel. sőt. hasonló eleganciájú holmi, nem sportcipő, és hozzá passzoló szín, a csizma pedig évszaktévesztés ehhez, mert ez nem téli kabát. én pl fehér nadrág fehér blúz vagy térdig érő fehér szoknya, ami kicsit kijön alatta, de csak kicsit.. se kék, se farmer, ahhoz túl elegáns. viszont nagy selyemkendő jöhet. és persze magassarkú.
4/5 hosszúhajú válasza:
egyébként az jó támpont lehet ilyenkor hogy mivel viseli a modell - itt elegáns szandival.
5/5 A kérdező kommentje:
Hast, ez bizony nem egyszerű - ezért is kérdeztem . :-)
Nekem nem igazán tetszik ahogy a képen van , túl " olcsó" viszont amit az egyes írt azzal egyet értek .
Mindenkinek köszönöm a válaszát.
2023. aug. 11. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!