Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy ilyen cipő szerintetek...

Egy ilyen cipő szerintetek mivel kombinálható?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Szerintetek felvehető sportosabb vonalhoz, mondjuk ingpólóhoz, vagy mindenképp legalább egy farmer-ing kombó kell hozzá? Meg ami még nagyon érdekelne, hogy az ilyen barna cipőkhöz milyen színeket lehet kombinálni? Továbbá igaz, hogy csak barna övvel? Második cipőhöz ugyanez lenne a kérdésem, annyi kiegészítéssel, hogy ahhoz jó-e a fekete öv?

2022. okt. 24. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Túlgondolod. A fehér talp miatt öltönyhöz nem venném fel őket, de amúgy jók szinte mindenhez, pláne a szürke. Szerintem.
2022. okt. 24. 20:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Fehér talpú cipőt nem szabad öltönyhöz felvenni? Pedig azért is kéne, hogy legalább valami sportzakóhoz fel tudjam kapni és hétköznapokban is hordhassam. Sajnálom egy classic alkalmi cipőre a pénzt azért, hogy fél évben egyszer felvegyem.
2022. okt. 24. 21:55
 3/4 anonim ***** válasza:

"Fehér talpú cipőt nem szabad öltönyhöz felvenni?"

Dehogynem, csak az nem az én ízlésem, én nem tenném. Egy picit konzervatív vagyok öltözködés terén.

2022. okt. 24. 22:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Farmer, chino nadrág (nem a bokalengetős), ing, sportzakó megy hozzá. A barna cipőhöz barna öv, a szürkéhez vagy szürke vagy fekete is jó.
2022. okt. 25. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!