Rieker cipőmárka jó minőségű?
Minőségre elég jó, de én még nem tudtam olyan cipőt venni náluk, ami ne lett volna baromira kényelmetlen.
Ott a boltban még jó volt, de amint kicsit messzebb mentem benne, kész voltam...
Kb. a 4. pár után adtam fel.
Délután kell cipőt próbálni-vásárolni vagy este, amikor már bedagad valamennyire a láb.
És ha lehet akkor azzal a zokni v harisnyavastagsággal amivel majd viseled.
Amúgy pár napig vissza is veszik ha végképp kényelmetlen és tiszta, sértetlen.
1 éven belül sikerült a Rieker (őszi bőr bokacsizma) és a Tamaris (tavaszi, éksarkú, bokapántos velúr cipő) márkákban hatalmasat csalódni.
A Rieker bokacsizma orráról foltokban kezdett "hámlani" az anyag úgy, hogy alig használtam, csak vezettem és irodában ültem benne.
A Tamaris cipő egy délutáni sétát bírt ki a lábamon, másnap kb 4 órányi hordás (kocsiba be, munkahelyen ki, üldögélés, kocsiba vissza, majd lakásba be) levált a sarka/talpa a hátulja irányából az egyiknek.
A Rieker 20% kedvezménnyel volt 22e, a Tamaris 50%-al 14e.
Ez volt az utolsó próbálkozásom mindkét márkával, régebben imádtam, rendszeresen vettem a cipőiket, és sosem volt velük gond az elhasználódáson kívül, de az is évek múlva jelentkezett csak, pedig sokkal többet gyalogoltam és akkor még sokat tömegközlekedtem is bennük.
6
A férfi cipők is hasonló minőségűek lettek, régebben tényleg tartósabb volt és bőr. Most valami gyengébb anyagokkal kísérleteznek vagy az éri meg, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!