Rieker cipőmárka jó minőségű?
Figyelt kérdés
2022. okt. 23. 19:37
11/11 anonim válasza:
Szerintem jó, férfiként erős láb fejem van, új volt a cipő nem fájt benne a lábam, rendszeresen használtam, kívül belül bőr fél cipő, utóbbi időbe már meg látszódott a használat aztán el kezdet láb szagú lenni, még mindig meg van nyáron, használom abba dolgozok, nyáron a munkába nagyon jó, különösebben már nem vigyázok már úgy rá, nyáron szeretek vékonyan öltözni, így is úgy is láb sagos lesz, így plusz zoknit nem veszek fel, csak úgy siman fel veszem mezítláb van a lábam a cipőbe, először azt hittem bőr fel töri mezítláb a lábam, miután már sokat használtam így ezzel nem volt gond, délutánra nyáron a bőr belsős riekermbe mezítláb van a lábam benne, nem kímélem érezni be van izzadva, otthon le veszem, nagyon erősen bűzlik a cipő a lábszagtól ki rakom 5 perc múlva nincs szaga, nekem nincs bajom ezzel a cipővel, szagtalan lesz, masszív strapabíró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!