Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok,nők! Van még köztetek...

Ívy1 kérdése:

Lányok,nők! Van még köztetek olyan aki,tornához,aerobikhoz a klasszikus tornadressz, leggings kombót használja?

Figyelt kérdés
Èn igen, egyenlőre nem nèztek ki sehonnan!
2023. aug. 9. 11:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
96%

Bocsánat hogy ide írok, igaz itt nők véleménye a lényeg, de valahogy még is úgy gondolom hogy írok ide egy gondolatot.

Én is szoktam itthon edzeni, afféle hobbi szinten, illetve szoktam kerékpározni mikor időm engedi.

Lehet kicsit furcsán hangzik ez egy fiútól de általában én is ilyen dresszben szoktam edzeni.

Egyszer próbáltam ki és nagyon meg voltam elégedve. Igaz nehezen is találtam magamnak, mikor be mentem egy olyan boltba ahol ilyenek vannak hát csak néztek hogy férfi tornadresszt keresek. Aztán természetesen rendeltem magamnak, ez gyakorlatilag úgy néz ki mint a birkózó mez, annyi különbséggel hogy száras, ugyan úgy belebujós. De gyakorlatilag ahogy először vettem fel elsőnek, utána szinte le sem akartam magamról venni mert olyan kényelmes volt. Gondoltam hogy jó sportra de azt nem hogy ennyire jó. Úgy hogy szerintem jó ez, hát akinek nem az meg ne vegye fel ennyi.

2023. aug. 13. 13:43
 12/14 anonim ***** válasza:
96%

Én nem szoktam a tornadresszt meg a leggingset kombinálni. Külön külön hordom. Futáshoz leggings, top és rá egy bő pólót hordok mert nekem erre ez vált be minden téren. Ha csak simán tornázok, erősítek, nyújtok stb... akkor tornadressz mert egyrészes nem lóg ki a derekam, teljesen rásimul a testemre és ez nekem így kényelmes. Meg nekem ilyeneknél az a legjobb ha a lábaim teljesen szabadon vannak ezért is szeretem a tornadresszt főleg a szár nélkülit mert ebben a legkényelmesebb így mozogni. Leggings azért nem veszek fel így mert az már valamelyest akadályozza a lábam mozgásterét. Rengeteg féle fajtát kipróbáltam, egyik sem volt az igazi. Nyilván nem hidegben tornázok így.

A tornadresszt maximum futáshoz aláöltözetnek veszem fel hűvösebb időben, akkor veszek fel rá rendes leggingset és arra még egy melegítő felsőt, meg esetleg alsót. Nekem ez így vált be.

Simán tornadresszbe szoba biciklizni szoktam még.

2023. szept. 6. 11:10
 13/14 anonim ***** válasza:
96%
Én is így szoktam viselni főleg itthon, de ha meleg van akkor nem veszek fel leggingset csak dresszt.
2023. szept. 17. 09:58
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is fel szoktam venni
2023. nov. 22. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!