Hogy néznétek rám, ha fiúként forrónacit vennék fel az utcára?
10.
Hűha!
Nagyon kell vigyázni egy férfinek, nem csak az öltözékére, hanem a szavai megválogatására is.
Inkább nem írnék jelzőt rád..
Neked kell eldönteni, hogy másnak akarsz megfelelni vagy csak jól érezni benne magad.
Biztos lesz akinek bejön majd,lesz többség akiket hidegen fog hagyni és biztos lesz pár gyökér aki beszól majd.
Én is szoktam felvenni, vékony, hosszú lábaim vannak,de én húzok hozzá nylonharisnyát is,mert nekem így jó.
Tehát hajrà!
#13 ha csajszi lennék vagy a kérdező, akkor se a forró naci,se a harisnya nem érdekelne, normális outfit lenne, akkor rajtunk is normális,velünk se kell foglalkozni.
Egyébként sem a harisnyát kell nézni,az csak kiegészítő dolog.
#18 Ami látható is lenne elől más csajoknak meg szexis, pláne egy feszülős leggingsben,ha tudnák a pasik mennyi nőnek szexi,ha feszülős leggingsben latható a dákójuk,popsijuk,ahogy a csajoknak is látszik elől és tetszik másoknak, akkor lehet sokkal inkább divat lenne.
Mondjuk ahhoz tökös pasi is kellene, hogy utcán is felvegye, ne csak sportra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!