Akik nyáron, melegben szandált, papucsot vesztek mezítláb, tegnap, illetve ma is így öltöztetek (így hogy hűvösebb az idő)?
Igen, mivel én a hűvösebb időben is szandált hordok, mert imádok mezítláb lenni.
Tavasszal is ezt várom, általában nem is tudom kivárni az igazán meleget, már tök hamar elkezdek szandálozni.
De még sose volt ebből bajom vagy ilyesmi, csak maximum az ilyen szüleim generációja szokta kérdezgetni, hogy hűha, már ilyen meleg van? Vagy mondani, hogy vegyek fel egy zoknit. De pl. a barátnőimet nem zavarja.
Azért veszek mezitláb szandált, mert cipőben érzem, hogy meggyullad a lábam. Ha eső van akkor nem, nem kell, hogy tiszta víz legyen a lábam. Ha óriási lehülés van akkor is cipőt veszek fel.
Idén nem is tudom vagy május legvégén vagy június legelején kezdtem szandált hordani nagyjából egyidőben azzal, amikor a hosszú gatyát rövidre cseréltem.
Volt pár cipős napom, meg 2 nap hosszúgatyában,a többi rövidgatya-szandál volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!