Miért a nőknek természetesebb nyáron papucsban/szandálban, de mindenképp mezítláb lenni?
Figyelt kérdés
Sok elméletem van, de nem tudom, melyik az igaz.
A nőket jobban zavarná a meleg?
Tudják, hogy szép a lábuk, szebb, mint a férfiaké, ezért mutogatják?
A férfi vágyik a biztonságra, cipőben könnyebb rúgni, nem fáj annyira, ha a lábára lépnek?
A férfi igénytelen?
2023. júl. 13. 19:01
1/28 anonim válasza:
"
Tudják, hogy szép a lábuk, szebb, mint a férfiaké, ezért mutogatják?"
Hagyd már az ilyen hülyeségeket...
2/28 anonim válasza:
Nekem qrvára nem szép a lábam, viszont nem kultiválom, ha szétrohad a melegben, ennyi a hatalmas nagy titok, szívesen.
3/28 anonim válasza:
Nem természetesebb. Rengeteg férfit is látok ebben a hőségben szandálban vagy papucsban.
Ha a nők többen vannak, akik ilyesmit viselnek, az talán azért lehet mert jóval nagyobb a választék nyitott női lábbelikből.
4/28 anonim válasza:
Rengeteg férfi van papucsban. Nyilván öltönyhöz nem illik. Nőknél viszont csinosabb ruhához passzoló szandálok is vannak. Papucsban is van elegáns, magassarkú.
5/28 anonim válasza:
Egy férfi nagyon lányos/kisgyerekes megjelenésű papucsban vagy szandálban. És persze ezek soha nem is lesznek olyan kényelmesek, mint egy sportcipő, márpedig egy lábbeli legfontosabb feladata nem az, hogy ne legyen melege benne a lábnak.
6/28 hosszúhajú válasza:
én pont fordítva veszem észre. 35 fokban látok igénytelen fiatalokat vastag sportcipőbe, akiket egyáltalán nem érdekel hogy büdösek lesznek.
7/28 anonim válasza:
6.
Aki papucsban van, az meg koszos (is).
8/28 hosszúhajú válasza:
6. jobb a kosz mint a bűz...
9/28 anonim válasza:
8.
Nincs bűz, mert nem érezni. A kosz viszont látszik.
10/28 hosszúhajú válasza:
9. nem érezni. hja. 35 fok zokni cipő - azért nem érzed mert nem szagoltál bele a zoknidba. olvasom a sok kérdést naponta hogy kinek mibe izzad be a lába ebbe a melegbe, jönnek dögivel az ilyen olyan válaszok, jóformán én vagyok az egyetlen válaszoló akinek nem. gondolod ezek után beveszem hogy zokni sportcipő 35 fokban beleszagolva szagmentes...röhej.. frászt... a bűz meg cikibb mint a kosz. az én lábam viszont egyik se, mert a szandál pántja vastag, még a koszt is megúszom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!