Miért a nőknek természetesebb nyáron papucsban/szandálban, de mindenképp mezítláb lenni?
Sok elméletem van, de nem tudom, melyik az igaz.
A nőket jobban zavarná a meleg?
Tudják, hogy szép a lábuk, szebb, mint a férfiaké, ezért mutogatják?
A férfi vágyik a biztonságra, cipőben könnyebb rúgni, nem fáj annyira, ha a lábára lépnek?
A férfi igénytelen?
22.
Vagy szeretnek kényelmesen gyalogolni a betonon és minden kemény felületen, lépcsőn, nem pedig bokatörő, 3 millis csúszos talpú papucsban csattogni.
Úgy gondolom, hogy a nők azért hordanak inkább szandált, papucsot, mert vannak olyan ruhák, amihez, ha sportcipőt vesznek fel, elég idétlenül mutat. Ilyenek a nyári egyberuhák, és a szoknyák. Persze ma már sok fiatal lány ezzel nem törődik, simán felvesz szoknyához sportcipőt. Ez számomra olyan, mint a nőknek, ha egy férfi szandált hord zoknival.
A nőkkel szemben a férfiak minden ruhához vehetnek fel cipőt, illetve az alkalmi ruházathoz pedig kötelező.
A lábizzadásról és a lábszagról annyit, hogy ez is hajlam kérdése. Van, aki egész nap zárt cipőbe és zokniba lehet, nem lesz büdös a lába, és van olyan is, aki hiába hord papucsot akkor is izzad a lába.
Nekem valahogy a férfi papucs meg szandáldivat olyan kaptafa kommersz átlag. A nők sokkal választékosabban tudnak öltözködni a nyitott lábbelik tekintetében, mert nagyjából minden cipőfajtát "kinyitottak" a tervezők.
Nekem ezek az alja. Obiba járós cipő, a kertészeti osztályra, vagy horgászol, vagy nem tudom.
:DDDDD Hát hangosan röhögök itt a gép előtt, gyerekek ne már. :DDD
Akkor inkább felveszek egy zárt cipőt, pamutzoknival, mint ezeket a borzalmakat. Kedvencem amikor zoknit vesz fel a fater, pl egy jóféle műszálas szürkét és cuppantja rá a topánkát. Nnyyamm.
nekem van egy vékony talpú bőr szandálom és azt néha néha szoktam viselni.
18/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!