Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol kapok ilyen melltartót?

Hol kapok ilyen melltartót?

Figyelt kérdés

Elég szélsőséges a méretem 75/D és nagyon nehezem találok megfelelő melltartót rá. Hol tudnék olyan melltartót venni ami vékony szivacsos, jól tart, csinos, de nem túl drága? Pl amik a women's secretben vannak azok nekem mind teszenek csak a méretemben egyet se láttam az üzletben. Ötletek?

17/L

(Ui: Online nem szeretnék, mert boltban is ha véletlenül találtam is a méretemben nem biztos, hogy megfelelő volt szóval mindenképpen fel kell próbálnom)

2010. okt. 14. 22:17
 1/4 anonim ***** válasza:

D-s mérethez nem kell a szivacsos. Inkább olyat ajánlanék, ami jól tart. És hosszú távon kifizetődőbb a kevesebb, de minőségi melltartó, ha nem akarsz 30 éves korodra lógó melleket.

Ár-érték arányban kiváló a Felina és a Triumph, én nagyon szeretem, és a te méretedben is vannak szép modellek.

33/L (80/D)

2010. okt. 14. 22:24
 2/4 anonim ***** válasza:
A Felina gyárt A-H méretig melltartót, igaz 10ezer egy darab, de jó minőségű, megéri. Nekem 75E a méretem, a legtöbbször ezt veszem, mivel a Triumph legtöbbször csak D kosárig van, de neked az is elég, ezek feleannyiba kerülnek.
2010. okt. 14. 22:32
 3/4 anonim válasza:
48%
Képet nem tesztek fel magatokról? :(
2010. okt. 14. 22:59
 4/4 anonim ***** válasza:
h&m
2010. okt. 15. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!