Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol kapok 80 G-H méretü...

Hol kapok 80 G-H méretü melltartót?

Figyelt kérdés

Az ára is fontos lenne, mert találtam már, a legolcsóbb volt 18.990.-

Tanuló vagyok, nem nagyon tudom kifizetni. (a mostaniakat berlinből hozattam)

Köszi a választ

2010. júl. 8. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Tesco-ban szoktak lenni nagy méretek, olcsóbban :)
2010. júl. 8. 23:05
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
nem ír senki???????????????????????????????????????? barmok -.-" ehh...
2010. júl. 9. 13:48
 3/7 A kérdező kommentje:

pedig ekkora sajnos

és nem vagyok kövér

örülnék egy két boltnak, turinak vagy bárminek

2010. júl. 9. 19:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Hmm néekem két mérettel kissebbvan de én se kapok magamra.... Triumph/Sariana szokott nagyobb darabokat is tartani, valamint Auchanban láttam, hogy van ekkora.
2010. júl. 10. 11:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Uhh te szegény, hogy tudsz ekkora mellekkel élni?:S anyukám egyik barátnőjének F-es a mérete, de folyton panaszkodik, hogy fáj mindene és aludni se tud.. ő TB alapon műtteti meg úgy tudom. nem akarok beleszólni, de szerintem te is elgondolkodhatnál a lehetőségen, ha nagyon szenvedsz vele, mert gondolom nem egy leányálom...
2010. júl. 12. 12:28
 6/7 anonim válasza:

Szia, ajánlom a www.fehernemufutar.hu oldalt. Sajnos ez sem a legolcsóbb, de azért találsz jóval 10 000 ft alatt is szépeket.

A Bonprix katalógusban is találtam már nagy méreteket, igaz, hogy én "csak" D kosarat hordok, de a Bonprix melltartók is beváltak, és viszonylag olcsók, és úgy emlékszem, van nagyobb méret is a kínálatban.

2010. júl. 12. 12:33
 7/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, ma vettem egy fürdőrucit:)(igaz egyrészes, de legalább van)

Amúgy már megszoktam, nem hátráltat, csak a sportolásban és az öltözködésben(meg ugye a párkeresés is nehéz volt)

De pl hason alszom,

A műtéttel kapcsolatban már érdeklődtem, de sajnos nagyon csúnya lesz a végeredmény, és átvágják a mellbimbót is, így a szoptatás sem lehetséges utána. úgyhogy inkább letettem róla.

ha esetleg tudtok még valamit írjatok, örülök neki

2010. júl. 12. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!