Hölgyek, milyen bikinialsót hordotok strandon?
Figyelt kérdés
Nyilván mindenki mást, van aki tangát, van aki egész feneket eltakarót, van aki csak olyat ami félig takarja el. És miért pont olyat? Maga a kérdés lehet hogy hülyeség, de mi volt a gondolat, ami alapján azt választottátok? Köszönöm a válaszokat!2023. aug. 2. 17:59
1/10 anonim válasza:
Brazilt, mert abban tűnik a leginkább formásnak a fenekem
2/10 anonim válasza:
Strandon normál bikinis tanga, otthoni napozásnál meg minimál string tanga.
3/10 anonim válasza:
Strandon normal tangas bikini also. Kulfoldi tengerparton illetve otthon mini string tangas bikini
4/10 anonim válasza:
Normális bikinialsó. Nem szeretem nagyon mutogatni magam. Bár strandra sem sűrűn járok.
5/10 anonim válasza:
Tanga.Abban jól mutat a popsim és barnulok ott is.Nem szeretem ha fehér marad.
18l
6/10 anonim válasza:
Nekem a T tangás bikinik jöttek be..Mert szeretek popsira is barnulni..25N
8/10 anonim válasza:
Taktikázni szoktam. Előszőr csak normál tangás bikinit, majd, ha a helyszínen a helyzet úgy hozza, akkor micro string tangára váltok. Elsősorban a barnulás miatt, de az sem hátrány, hogy a vízből kijőve kevesebb a vizes textil rajtam.
N
9/10 anonim válasza:
En olyat ami félig takarja el a fenekem.
A tangát nem szeretem mert nagyon kényelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!