Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A nők a bikinialsót, fürdőgaty...

A nők a bikinialsót, fürdőgatyát, fürdősortot nem húzzák fel tüdőig, de akkor miért kell ezt azonnal megtenni, ha sima rövid- vagy hosszúnadrágról van szó?

Figyelt kérdés
Egy férfinál a gatyavonal mindig ugyanott van, legyen az akár ünneplő, farmer, rövidnadrág vagy úszónadrág. Gondolom a nőknek sem változik 2 óránként az alakjuk.
2021. júl. 15. 23:16
 1/8 anonim ***** válasza:
98%

Mivel így kényelmes nekik. És de elárulom elég sok nő húzza fel tüdőig a fürdőruha alsóját is, csak azért mert így tetszik nekik.

Én is inkább a magas derekú nadrágokat pártolom, mivel számomra kényelmesebb mint egy csípő nadrág és jobban is tetszenek, plusz nincs kint a derekam ezért amikor hidegebb az idő nem fázom fel olyan könnyedén.

De egyébként ha már a bele szólunk random idegenek öltözködésébe akkor sok férfi miért nem képes normálisan felhúzni a nadrágját? Komolyan amennyi alsó gatyát és kőműves dekoltást látok egy nap, nem értem miért a magas derekú nadrágon problémáztok a sok prókemberes alsó és szőrös fenék helyett.

2021. júl. 15. 23:48
 2/8 anonim ***** válasza:
98%

Tudod, a nadrágokból, bikinialsókból és más alsóneműkből különféle szabások vannak. A női darabok esetében több, mint férfiban.

Egy magasderekú nadrágot nem kell "tüdőig" felhúzni, akkor is magas lesz, mert így van tervezve. Ugyanez igaz bikinialsókra is.

Mellesleg, farmerból én is a magasderekú mellett vagyok, mióta volt szerencsém kipróbálni, előtte nem igazán hordtam nadrágot, mert a csípőfazon nem volt kényelmes. Még övvel is csúszkált, kint volt belőle a derekam és egyszerűen kényelmetlen volt. A magasderekúval nincs ilyen gond. De ha már itt tartunk, igen, a férfiak kezdték el a csípőjükön hordani a nadrágjaikat, ami szerintem gáz (ugye ha már beszólunk kedves kérdező a nőknek, akkor legyünk egálban). Én a férjemen is folyton ráncigálom a nadrágot, mert egyszerűen elképesztő hogy mindből kint van a gatyája, pedig felhúzza rendesen, de ugyanúgy jár mint anno én a csípőnadrágokkal - csúszik.

2021. júl. 16. 02:07
 3/8 A kérdező kommentje:

A helyzet az, hogy a csípőnadrág meg a tüdőgatya között van vagy 20 centi. Olyan nadrág is létezik ám, ami a 2 között van. Ha a tüdőnadrág melegit, az nyáron miért jó?

És igen, a férfiakon is gáz, de ennek nem a gatyájuk az oka, hanem az elhízásuk.

2021. júl. 16. 07:57
 4/8 anonim ***** válasza:
97%
Csak magas derekú nadrágot hordok, mert az sokkal kényelmesebb mint a sima. Szoknyából is kizárólag olyat hordok, ami magasan kezdődik. Kényelmesebb és jobban áll, ennyire egyszerű. Akinek nem tetszik, az ne nézzen oda, és kész.
2021. júl. 16. 08:59
 5/8 anonim ***** válasza:
91%

Van olyan is, aki a pocakot vagy a kisebb úszógumit próbálja eltakarni a magas derekú nadrágokkal. És simán kapni bikiniből is egészen magas derekú fazonokat is :)

[link]

2021. júl. 16. 14:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Itt inkább arra akarnék kilyukadni, hogy miért nem következetes a dolog? 95% nem hord magasderekút a strandon, de az utcán meg mégis (erőlteti). Pedig a strandon még nyilvánvalóbb, hogy ki hogyan néz ki.
2021. júl. 16. 17:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Én férfiként felhuzom köldökig a nadrágot de nem jobban. Nekem is a magas derekú tetszik. Van csípő farmerom amiból sajnos lóg kicsit ki a boxer része de jó hogy van magas derekú nadrágom. Amúgy a slim farmert is fellehet húzni jobban az övvel csak megkell találni a kényelmes pontot mert ugye nekünk meg lennt nem mindegy hogy szorít vagy bő. A férfi nadrág legyen bő mint szűk. A skinny nadrágot meg hordják továbbra is a buta tinik akikre rá cuppan a cucc.
2021. júl. 16. 17:44
 8/8 anonim ***** válasza:
10%

Kérdező!

Ne akard ezeket megérteni, a nő az egy külön létforma.

Én már kerülöm őket mint a tűzet..

2021. júl. 17. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!