A nők a bikinialsót, fürdőgatyát, fürdősortot nem húzzák fel tüdőig, de akkor miért kell ezt azonnal megtenni, ha sima rövid- vagy hosszúnadrágról van szó?
Mivel így kényelmes nekik. És de elárulom elég sok nő húzza fel tüdőig a fürdőruha alsóját is, csak azért mert így tetszik nekik.
Én is inkább a magas derekú nadrágokat pártolom, mivel számomra kényelmesebb mint egy csípő nadrág és jobban is tetszenek, plusz nincs kint a derekam ezért amikor hidegebb az idő nem fázom fel olyan könnyedén.
De egyébként ha már a bele szólunk random idegenek öltözködésébe akkor sok férfi miért nem képes normálisan felhúzni a nadrágját? Komolyan amennyi alsó gatyát és kőműves dekoltást látok egy nap, nem értem miért a magas derekú nadrágon problémáztok a sok prókemberes alsó és szőrös fenék helyett.
Tudod, a nadrágokból, bikinialsókból és más alsóneműkből különféle szabások vannak. A női darabok esetében több, mint férfiban.
Egy magasderekú nadrágot nem kell "tüdőig" felhúzni, akkor is magas lesz, mert így van tervezve. Ugyanez igaz bikinialsókra is.
Mellesleg, farmerból én is a magasderekú mellett vagyok, mióta volt szerencsém kipróbálni, előtte nem igazán hordtam nadrágot, mert a csípőfazon nem volt kényelmes. Még övvel is csúszkált, kint volt belőle a derekam és egyszerűen kényelmetlen volt. A magasderekúval nincs ilyen gond. De ha már itt tartunk, igen, a férfiak kezdték el a csípőjükön hordani a nadrágjaikat, ami szerintem gáz (ugye ha már beszólunk kedves kérdező a nőknek, akkor legyünk egálban). Én a férjemen is folyton ráncigálom a nadrágot, mert egyszerűen elképesztő hogy mindből kint van a gatyája, pedig felhúzza rendesen, de ugyanúgy jár mint anno én a csípőnadrágokkal - csúszik.
A helyzet az, hogy a csípőnadrág meg a tüdőgatya között van vagy 20 centi. Olyan nadrág is létezik ám, ami a 2 között van. Ha a tüdőnadrág melegit, az nyáron miért jó?
És igen, a férfiakon is gáz, de ennek nem a gatyájuk az oka, hanem az elhízásuk.
Van olyan is, aki a pocakot vagy a kisebb úszógumit próbálja eltakarni a magas derekú nadrágokkal. És simán kapni bikiniből is egészen magas derekú fazonokat is :)
Kérdező!
Ne akard ezeket megérteni, a nő az egy külön létforma.
Én már kerülöm őket mint a tűzet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!