Lapos, formátlan, narancsbőrös fenékre milyen bikinialsót javasoltok? 22L
Ami neked tetszik.
De ha már februárban hozzá fogtál volna odafigyelni az étkezésedre és mozogtál volna, akkor most nem lenne ilyen problémád. Tudtad, hogy jön a nyár, jön a strandszezon. Így jártál. De még mindig van lehetőséged augusztusra formásítani, ha akarnál.
2es, ne szurkálódj már :D
nekem is narancsbőrös és annyira nem szép formàjú a fenekem, pedig rendes súlyzós edzést csinálok már több éve. sokkal jobb az alakja, mint annó és jó izmos is, de az a tipikus lapos, pici fokhagymagerezd popós alkat vagyok, ami annyira nem tetszik.
kérdező, szerintem a legjobb, ha elmész több üzletbe és felpróbálsz mindenféle fazont, ott látod majd élőben, melyik áll rajta a legjobban. esetleg kérd meg egy őszinte barátnőd, hogy menjen el veled és segítsen választani.
Tudom, mond meg az igazat és betörik a fejed.
Bikinit ne!
Inkább a térdig érő bő szárú utcai rövid gatyát amiben a szégyellős kisfiúk takargatják magukat.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!