Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha valaki csúnya, azon segíthe...

Ha valaki csúnya, azon segíthet valamilyen stílus?

Figyelt kérdés
Ha valaki csúnya, (nem kövér, normál alkat és magasság, csak mondjuk arcra nem egy helyes, karakteres, hanem kissé kocka kinézetű) azon segíthet, ha pl. stílusosan öltözködik, minden egyéb részletre ügyel, hogy javítson a helyzetén?
2023. aug. 1. 20:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
67%
Igen, 100%-ig számít a stílus. Nem csak a ruha. Hanem a ruha, a lakás,a haj, a cipő,a hobbi, a kiegészítők. Nem is a stilus,hanem a hangulat,amit az illető ad. Nekem 2x is volt ilyen,hogy külsőleg kifejezetten jelentéktelen (sőt,mondhatni csúnyácska) ember megtetszett ezért. És egyik sem volt gazdag se. Az egyikben az tetszett,hogy olyan "cuki" kocka, a másikban pedig,hogy sportos. Mindkettőnek annyira "egyben volt" a stílusa úgy mindenestől. Ami szivás,hogy én viszont egyiküknek sem tetszettem :D
2023. aug. 2. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!