Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak mekkora részének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak mekkora részének megy jól buliban az ismerkedés?

Figyelt kérdés

Bevallom, nekem sosem ment. Jártam egyetemista koromban így a baráti társasággal és volt olyan is mikor összekeveredtem valami részeg csajjal, de úgy sosem volt egy kialakított stratégiám, hogy akkor most szemezek, odamegyek és felszedek valakit egy éjszakára.

Régen azt hittem velem van a baj, de aztán rájöttem, hogy más közegekben pl társastánc vagy túra egész jól megy az ismerkedés, így ahol jobban lehet beszélgetni vagy van alapból valamilyen közös érdeklődés. Tegnap is így évek után kerültem megint egy buliba és most is éreztem, hogy ez nem az én világom és ha valamilyen más közegben lennénk, sokkal könnyebben megtudnám szólítani ugyanazokat a csajokat, akik ott vannak a buliban. Viszont azt is láttam, hogy a férfiak jelentős része elég csalódott arccal nézi a nöket a buliban, úgy szeretne közelebb kerülni, de nincs hozzá ötlete, szóval szerintem aránylag nem lehet olyan sok, akinek annyira megnyerő a stílusa, hogy könnyen tudjon ismerkedni.

2022. dec. 21. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:
64%
Azért nem megy a buliban ismerkedés neked Balázska, mert ott sem a duci fóka testű nőkhöz mész oda. Aki a te szinted, hanem valami insta ribihez akinek a szülei lakást,autót meg 500 ezres fenyképezőt vesznek. És egyedül ami érdekli az a bulizás, pénz és a átlagnál jobb külsejű (szintén gazdag család kölyke) fiúk.
2022. dec. 21. 13:31
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
Kb a reszt vevok 1%-a szerintem. Altalaban vagy egy penzes sraccal, csavoval,palival,ferfival mennek el vagy pedig egy tipik izmos jokepuvel..
2022. dec. 21. 13:31
 3/4 anonim ***** válasza:
83%
Aki nagy kan.
2022. dec. 21. 13:37
 4/4 anonim ***** válasza:
87%
Nem vagy egyedül vele, buliban totál random csajokkal sosem ment az ismerkedés, annak ellenére, hogy randikon random élethelyzetekben viszonylag sikerem van a nőknél. Ja nem tudok táncolni, nem fizetek piát idegeneknek és nem nyomulok, gondolom ezek a főbb okok, amiért mindig felsülök a bulikban.
2022. dec. 21. 20:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!