Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meg tudnátok,hogy a kiszemelt pasinak,tetemes lakáshitelei vannak,ismerkednétek vele továbbra is?
Nem is értem mi a köze egymáshoz a kettőnek. Ameddig nem vagytok házasok, vagy nem írsz alá a bankban, hogy adóstárs leszel, semmilyen anyagi teher nem hárul rád.
Mivel gondolom nem tud egyszerre 3 lakásban lakni, kiad 3/2 ingatlant, ami valószínűleg fizeti a hiteleit.
A 100 millió forintot sem nevezném tetemes hitelnek, amikor max 2 közepes méretű budapesti panel értéke, vagy egy összközműves nagyobb telek Budapesten belül.
Gránit bank 50 milliót 308 ezres törlesztőre ad, akkor mondjuk havonta 600, más banknál esetleg 700 a hiteltörlesztő. Akokr is 700-800 marad. Ha értelmes, kötött rá biztosítást, illetve magára is ha kiesne a melóból, stb stb. Feltételezem legalább 2 ki van adva, ami fizeti magát.
Így abszolút korrekt, tudod hogy a gyerekeknek lesz mit örökölni. Házaledásból én is veszek egy másikat + a maradékot önrészre leadom egy másodikra, hogy kiadjam. Aki mázlis, persze ezt kettőre is meg tudja tenni. A szám riasztó, de okosan be lehet biztosítani azért, pláne ennyi felmaradó plusz jövedelemmel havonta.
Alapvetően igen 2 ki lenne adva,de az egyiknek most tart a teljes felújítása.
A másik ki van adva,de a bátyám bérli,aki hol fizeti hol nem.
"a bátyám bérli,aki hol fizeti hol nem."
Szép család vagytok ti is :) Aztán ha kibassza a nem fizető bátyádat a lakásból, akkor idejössz panaszkodni, hogy mekkora köcsög az ember :)
A nem fizetö bátyádat sürgösen ki kell tenni és normális, fizetös bérlöt keresni.
Így elég problémás a helyzet, mert van egy nagy adóságod és alig valami bevételed, miközben két lakás gyakorlatilag csak a pénzt viszi, haszon nincs belöle.
Akinek ennyire nincs realitásérzéke pénzügyekben, nekem az lenne a gond, nem a három hiteles lakás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!