Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Őszre szerintetek kihívó így...

Őszre szerintetek kihívó így egyetemre járni?

Figyelt kérdés

Ősszel kezdem az egyetemet, és nem tudom mit illik oda hordani. Mondjuk garbós pulcsi+miniszoknya+harisnya+hosszúszárú csizma és szövetkabáttal kihívó? Imádom a szoknyás, csizmás szetteket.

[link] Ilyesmi. Csak én lapostalpú csizmát vennék fel ^^

2023. júl. 30. 11:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 Metionin ***** válasza:
86%
Közben eszembe jutott a saját anyám, aki mindenáron el akart kísérni beiratkozni és közben egész úton papolt, hogy hogy nézek ki, ezzel a kinézettel (farmer, póló, tornacipő) hogy megyek be a nagy elegáns egyetemre stb. aztán a tájékoztatón beesett a későbbi genetika professzorom farmerban, pólóban meg tornacipőben.
2023. júl. 30. 18:02
 52/72 anonim ***** válasza:
65%

Mentionon

Abszolút jogos, amit írták, de a dress code-os szóbeliket szerintem nem vegyük ezzel egy kalap alá. De igaz, sok begyöpösödött ostoba van.

2023. júl. 30. 18:03
 53/72 anonim ***** válasza:
28%

Persze!Nehogyám egy szolíd ruhában menj el!!Véletlenül se!Az annyira snassz meg uncsi,unalmas egy egyetemen!Semmi izgalmas nincs benne..pff.

Pizsamaalsóban.Értem én hogy a lényg minnél nagyobb feltűnést kelteni meghát akkora intelektusok, meg géniuszok,különc tudósok,hogy már csörgőssipkával is menő oda beülni!

Minnél nagyobb a feltűnés, annál jobban hiszik azt hogy ez egy lángelme!!

Menjél drágaságom abba,amibe akarsz.Mondjuk pizsamába akár!

Mint látod tágas az isten állatkertje,te is megférsz benne!

2023. júl. 30. 18:08
 54/72 anonim ***** válasza:
41%
#53 A legtöbb lángelme igenis különc. Ti, középszerű kis nullák erőlködtök csak a merev szabályrendszeretekkel, hogy kompenzáljátok a szellemi hiányosságotokat.
2023. júl. 30. 18:11
 55/72 hosszúhajú ***** válasza:
12%
48. 49. 50. ja az más, így már értem... én egy több százéves elitegyetemre jártam, ott még létezett etikett
2023. júl. 30. 18:54
 56/72 anonim ***** válasza:
39%

Lehet kérdezték már de túl sok a komment...

Kezdjük azzal hogy fiú vagy lány vagy? Fiúnak sztem sok, ribis. Lányok járnak ilyenben bár tény h feltűnő. De kell hozzá a jó alak.

Jó alakod van?

2023. júl. 30. 20:04
 57/72 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem tutira pasi a kérdező.
2023. júl. 30. 20:31
 58/72 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom melyik egyetem, ha Elte Tátk (ott voltak közös óráim NT-sekkel), akkor senkit nem fog érdekelni hogy öltözködsz. A többség biztos inkább hippis lesz (bölcsész csajok ugye), de az NT-sek között pont sok elegánsabb is volt. Ha nem villantasz bugyit akkor jól van ez.
2023. júl. 30. 22:27
 59/72 A kérdező kommentje:

Látom sokaknál elgurultak itt a bogyók. :D. A normális válaszokat köszi.

Annyi, hogy NEM meztelen combbal venném fel! De ezt írtam is. Harisnyával, leginkább feketével.

2023. júl. 30. 22:48
 60/72 A kérdező kommentje:
Igen, tutira pasi vagyok XD
2023. júl. 30. 22:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!