Őszre szerintetek kihívó így egyetemre járni?
Ősszel kezdem az egyetemet, és nem tudom mit illik oda hordani. Mondjuk garbós pulcsi+miniszoknya+harisnya+hosszúszárú csizma és szövetkabáttal kihívó? Imádom a szoknyás, csizmás szetteket.
[link] Ilyesmi. Csak én lapostalpú csizmát vennék fel ^^
Mentionon
Abszolút jogos, amit írták, de a dress code-os szóbeliket szerintem nem vegyük ezzel egy kalap alá. De igaz, sok begyöpösödött ostoba van.
Persze!Nehogyám egy szolíd ruhában menj el!!Véletlenül se!Az annyira snassz meg uncsi,unalmas egy egyetemen!Semmi izgalmas nincs benne..pff.
Pizsamaalsóban.Értem én hogy a lényg minnél nagyobb feltűnést kelteni meghát akkora intelektusok, meg géniuszok,különc tudósok,hogy már csörgőssipkával is menő oda beülni!
Minnél nagyobb a feltűnés, annál jobban hiszik azt hogy ez egy lángelme!!
Menjél drágaságom abba,amibe akarsz.Mondjuk pizsamába akár!
Mint látod tágas az isten állatkertje,te is megférsz benne!
Lehet kérdezték már de túl sok a komment...
Kezdjük azzal hogy fiú vagy lány vagy? Fiúnak sztem sok, ribis. Lányok járnak ilyenben bár tény h feltűnő. De kell hozzá a jó alak.
Jó alakod van?
Látom sokaknál elgurultak itt a bogyók. :D. A normális válaszokat köszi.
Annyi, hogy NEM meztelen combbal venném fel! De ezt írtam is. Harisnyával, leginkább feketével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!