Őszre szerintetek kihívó így egyetemre járni?
Ősszel kezdem az egyetemet, és nem tudom mit illik oda hordani. Mondjuk garbós pulcsi+miniszoknya+harisnya+hosszúszárú csizma és szövetkabáttal kihívó? Imádom a szoknyás, csizmás szetteket.
[link] Ilyesmi. Csak én lapostalpú csizmát vennék fel ^^
És az orvosisok nagy részénél nagyobb drogost vagy őrültebb partizót nem kell keresni. Az órán tanultakra alapozva, mindenfélét összekotyvasztva kísérleteznek, hogy mivel lehet a leggyorsabban berúgni.
De nincs ezzel semmi baj, mire betegeik lesznek, lenyugszanak. Csak nem kell úgy csinálni, mintha ez egy szent szak vagy szakma lenne, sose volt az.
Csőcselék...
Akkor menjetek az egyetemre beállva, orrkarikázva, mint a disznók, meg tetoválva, mint egy jakuza.
A combcsizma általában kihívónak számít, alapvetően nem az elegáns öltözék kelléke.
De egyébként szerinrem semmi nincs ebben a szettben, a kutyát nem érdekli majd, ha ilyenben akarsz menni, menj.
Az egyetemisták zöme nem öltözik ki órákra, így a többség ránézésre valszeg elkönyvel majd valami sznob kis insta libának. Az meg már rajtad áll, hogy ezen a skatulyán változtass a fejükben.
Kár egyébként ezt az egyetem dolgot túlmisztifikálni, pont ugyanolyan lesz, mint a gimi volt. A többségnek kell még pár év, mire kinövi a kamaszkort, tehát ne várj nagy csodát, nem csak okos, értelmes, érett emberek járnak oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!