Őszre szerintetek kihívó így egyetemre járni?
Ősszel kezdem az egyetemet, és nem tudom mit illik oda hordani. Mondjuk garbós pulcsi+miniszoknya+harisnya+hosszúszárú csizma és szövetkabáttal kihívó? Imádom a szoknyás, csizmás szetteket.
[link] Ilyesmi. Csak én lapostalpú csizmát vennék fel ^^
Anyukám orvos. De sajnos/nem sajnos neki nincs semmilyen stílusa. Egy farmerban, bakancsban és pulóverben nyomja az egész telet/őszt. De ő abszolút nem egy nőies típus, nem sminkel stb. Eléggé messze estem tőle ilyen téren.
Egyébként vannak elegánsabb ruháim is, blézerek, szövetnadrágok, de úgy szeretném végre valahova hordani a szoknyáimat is. Ezeket a rövideket. Van vagy 5-6:s
Ja! És én nemzetközi tanulmányok szakra megyek. (Sajnos az orvosos résznél is messze estem tőle, nem vagyok reálos és nem is érdekel a téma.)
Most ez btk, van, aki szerint büfé, viszont azért nem olyan könnyű bekerülni, és ismerek is olyat, aki itt végzett és nagyon jól keres.
Nekem nagyon változó az öltözködésem. Alapból ilyen nőiesebb (ezek alapján kihívó), de van, hogy sz*arok bele és oversized pulcsival és farmerral elindulok, mert kényelmes.
#25 te milyen karra/szakra jársz?
28.
A fiam most kezdi az orvosit és akikkel együtt megy az osztályból, mind visszafogottaban öltöznek.
Semmi köze a korhoz, inkább a gimis környezethez és az igényességhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!