Miért van minden nő feketében?
Nem tudom hogy ez Magyarországon is ennyire megfigyelhető e de nálunk Ausztriában kb minden 2.lany/nő fekete ruhát hord.
Főképp a klasszikus fekete egyberuha.
Ez azóta lett ennyire felkapott amióta a Monica Belluccis videók elterjedtek a Tiktokon?
Fogalmam sincs ki az a Monica.
Én ma kék-fehér csíkos ruhába vagyok. Holnap pedig élénksárgába leszek.
Elmondom miért van ez.Mert a fekete egy univerzális szín, ezért minden ruhaboltban, főleg az olcsóbb kategóriás helyeken dugig vannak a boltok fekete ruhákkal.Próbálj csak meg ésszerű áron csinos, viszonylag jó minőségű, színes ruhákat venni.A színes alatt egyébként nem szürkét, majdnem feketének kinéző sötétkéket és fehéret értek.Hanem igazán szép, színes ruhákat.Meg fogsz rajta döbbeni, hogy ezek milyen drágák.
Azért mindenhol a fekete/fehér/szürke ruhákat árulják többségben, mert ezt akárkire rá lehet sózni.Ez ugyanaz, mint ezek a nagy, bő, zsák fazonú ruhák.Minden megfizethető kategóriás boltban ezek vannak, mert a szabott ruhákat nem lehet akárkinek eladni.Ha meg olyat akarsz venni, akkor csak drágán találsz.Ez a legfőbb oka, valamint az, hogy semmi fantázia nem kell hozzá, hogy feketébe öltözz.
Ha színes ruháid vannak, azon már erősen gondolkodni kell.Ott már olyan ruhatárat kell kialakítani, ami egy palettából áll és így lehet kombinálni a darabokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!