Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van minden nő feketében?

Miért van minden nő feketében?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy ez Magyarországon is ennyire megfigyelhető e de nálunk Ausztriában kb minden 2.lany/nő fekete ruhát hord.

Főképp a klasszikus fekete egyberuha.

Ez azóta lett ennyire felkapott amióta a Monica Belluccis videók elterjedtek a Tiktokon?

2023. júl. 17. 10:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudom... én alapból szeretem a fekete ruhákat. Nem kényes, előnyösen elrejti az alak tökéletlenségeit. De nem csak ezért szeretem. Pl most is a felsőm fekete.
2023. júl. 17. 10:45
 2/12 hosszúhajú ***** válasza:
72%
azért mert ügyelnek rá hogy vékonyabbnak látszanak. nyáron különösen nehéz elrejteni a hibákat, ezért szeretik a feketét. kár, pedig a fekete elnyeli a meleget és megsülsz benne, a fehérrel ellentétben ami visszaveri és nem sülsz meg benne.
2023. júl. 17. 10:58
 3/12 anonim ***** válasza:
71%
Mert a fekete elegáns, mindenhez megy. Meg vannak olyan alternatív stílusok, ahol ez az alap.
2023. júl. 17. 11:21
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Én is gyakran vagyok, főleg nadrágba,mert igaza van az elötem szólónak hogy szinte mindenhez megy, elegás,de nekem nem tűnt fel hogy sok ember abba járna
2023. júl. 17. 11:46
 5/12 anonim ***** válasza:
67%

Fogalmam sincs ki az a Monica.

Én ma kék-fehér csíkos ruhába vagyok. Holnap pedig élénksárgába leszek.

2023. júl. 17. 11:55
 6/12 anonim ***** válasza:
53%
Nekem a bicónacim fekete, a felsőt azt legtöbbször másfajta (sárga, fehér) színűt veszek fel hozzá.
2023. júl. 17. 12:04
 7/12 Metionin ***** válasza:
55%
Nekem csak simán az az egyetlen szín, amit nagy felületen elviselek magamon, de amúgy sokan szeretik, mert megy mindenhez, karcsúsít, nem látszik rajta az izzadtság stb. bár errefelé inkább virágos mintásban van mindenki így nyáron.
2023. júl. 17. 12:37
 8/12 anonim ***** válasza:
85%

Elmondom miért van ez.Mert a fekete egy univerzális szín, ezért minden ruhaboltban, főleg az olcsóbb kategóriás helyeken dugig vannak a boltok fekete ruhákkal.Próbálj csak meg ésszerű áron csinos, viszonylag jó minőségű, színes ruhákat venni.A színes alatt egyébként nem szürkét, majdnem feketének kinéző sötétkéket és fehéret értek.Hanem igazán szép, színes ruhákat.Meg fogsz rajta döbbeni, hogy ezek milyen drágák.

Azért mindenhol a fekete/fehér/szürke ruhákat árulják többségben, mert ezt akárkire rá lehet sózni.Ez ugyanaz, mint ezek a nagy, bő, zsák fazonú ruhák.Minden megfizethető kategóriás boltban ezek vannak, mert a szabott ruhákat nem lehet akárkinek eladni.Ha meg olyat akarsz venni, akkor csak drágán találsz.Ez a legfőbb oka, valamint az, hogy semmi fantázia nem kell hozzá, hogy feketébe öltözz.

Ha színes ruháid vannak, azon már erősen gondolkodni kell.Ott már olyan ruhatárat kell kialakítani, ami egy palettából áll és így lehet kombinálni a darabokat.

2023. júl. 17. 12:46
 9/12 anonim ***** válasza:
22%
#3 Egyébként ez egy nagy tévedés, hogy a fekete mindenhez megy.Inkább fogalmazzunk úgy, hogy az a leguniverzálisabb szín.
2023. júl. 17. 12:49
 10/12 anonim ***** válasza:
55%
Univerzális, könnyen kombózható szín, én ezért szeretem.
2023. júl. 17. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!